Ανατροπή στον θάνατο της σταρ. Δολοφονήθηκε από τον τελευταίο της σύζυγο;
Back To the Future

Ανατροπή στον θάνατο της σταρ. Δολοφονήθηκε από τον τελευταίο της σύζυγο;

48 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της, έρχεται η... ανατροπή;

Η Judy Garland «έφυγε» από την ζωή από ναρκωτικά το 1969. Όμως ένας ιδιωτικός ερευνητής επιχειρεί να ανοίξει ξανά τον φάκελο της υπόθεσης και ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Η Judy Garland βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα του σπιτιού της, στο Λονδίνο στις 22 Ιουνίου του 1969. Ο ιατροδικαστής είχε χαρακτηρίσει το θάνατό της ατύχημα από υπερβολική χρήση των ναρκωτικών χαπιών Seconal.

Στο βιβλίο του ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Sid Luft με τίτλο «Judy and I: My Life with Judy Garland», ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός παγιδεύτηκε από τον τελευταίο της σύζυγο, Mickey Deans.

Αναφέρει ότι η ηθοποιός ήταν εθισμένη στα συγκεκριμένη χάπια, ο ίδιος το γνώριζε, επέτρεπε στον γιατρό της να της τα συνταγογραφεί και παρότι η Judy Garland του είχε ζητήσει να μην αφήνει περισσότερα από 3 χάπια στο κομοδίνο της, εκείνος δεν το έκανε.

Ο ντετέκτιβ λέει, πως ο κατά 13 χρόνια νεότερος από την Garland επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Mickey Deans, είχε παράλληλη σχέση με άλλη, συνομήλική του, γυναίκα και αναζητούσε μία εύκολη και γρήγορη έξοδο από τον μόλις τριών μηνών γάμο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved