Ευγενία Λιμαντζάκη: Που είναι και τι κάνει σήμερα η Miss Hellas 1997
Back To the Future

Ευγενία Λιμαντζάκη: Που είναι και τι κάνει σήμερα η Miss Hellas 1997

Οι αθλητικοί συντάκτες την είχαν ανακηρύξει την ωραιότερη αθλήτρια όταν έπαιζε βόλεϊ στον Παναθηναϊκό, δηλαδή πολύ καιρό προτού η Ευγενία Λιμαντζάκη κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς 1997.

Ο συγκεκριμένος τίτλος καταγράφηκε ως ο κορυφαίος στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, «κλέβοντας» την αίγλη του τίτλου της Σταρ Ελλάς. Αυτό συνέβη κατ' εξαίρεση προς τιμήν της Ειρήνης Σκλήβα, η οποία μία χρονιά πριν είχε ταξιδέψει στην Ινδία με την κορδέλα της Μις Ελλάς 1996 και είχε στεφθεί Μις Κόσμος. Το 1997, λοιπόν, κορυφαίος τίτλος της διοργάνωσης ήταν εκείνος που απέσπασε η Ευγενία.

Η όμορφη Κρητικιά μεσουρανούσε στις πασαρέλες και μάγευε τα φλας των φωτογράφων. Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα, αναγκάζοντάς τη να αλλάξει επαγγελματική ρότα και να ασχοληθεί με τη διοργάνωση events.

«Είμαι μανούλα και 17 χρόνια παντρεμένη, με ευτυχία και χαρά, και προτεραιότητα είναι η οικογένειά μου. Έπεται η δουλειά μου» είπε η Μις Ελλάς 1997 στην «Espresso» για την καθημερινότητα που βιώνει πλέον, έχοντας «εξαφανιστεί» από τα στέκια της showbiz και συνέχισε: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο έγινε με ιδιαίτερη αγάπη για το δημιουργικό κομμάτι και με στόχο κάτι πολύ εξατομικευμένο, handmade, με ιδιαίτερη υπογραφή. Έχουμε όλο το επιτελείο, από σκηνοθέτη γάμου και ειδικούς φωτιστές μέχρι hairstylist, make up artist, οίκους νυφικών και ένα εκλεκτό επιτελείο από Έλληνες και ξένους φωτογράφους» μας λέει η wedding planner.

Απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν να ζει στην Κρήτη και από εκεί να κινεί τα νήματα της δουλειάς της, η Ευγενία βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Ποτέ δεν πήγα να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Eκεί είναι οι γονείς μου, τους επισκέπτομαι συχνά, αλλά με τον σύζυγό μου, λόγω της δουλειάς του, ζούμε μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved