Αυτό ήταν το παράπονο της Ρίτας Σακελλαρίου
Back To the Future

Αυτό ήταν το παράπονο της Ρίτας Σακελλαρίου

Δεκαοκτώ χρόνια μετά τον θάνατο της Ρίτας Σακελλαρίου, ο γιος της αείμνηστης ντίβας του λαϊκού πενταγράμμου αποκάλυψε τον καημό που βασάνιζε τη μητέρα του μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή.

Μια επιθυμία της, που με μεγάλη συγκίνηση εξομολογήθηκε ο Τάκης Θέμελης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Κρήτης, με αφορμή μια εκδήλωση-αφιέρωμα στη Ρίτα, την οποία διοργάνωσε ο ίδιος στις 14 Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Λίγο πριν πεθάνει, λες και είχε προαισθανθεί τον θάνατο της, μου ζήτησε να πάμε στο Χαμέζι που λάτρευε, ενώ όνειρό της ήταν να αγοράσει το σπίτι όπου γεννήθηκε. Ηταν μάλιστα ή πρώτη φορά που εξέφραζε αυτή την επιθυμία, γεγονός που μου προκάλεσε εντύπωση. Τελικά την πρόλαβε ο θάνατος και η επιθυμία της έμεινα ανεκπλήρωτη» ανέφερε ο Τάκης Θέμελης στο site Νέα Κρήτη, προσθέτοντας, όπως αναφέρει η espresso, πως η μητέρα του αγαπούσε τη μεγαλόνησο και συχνά ταξίδευε στη Σητεία, όπου τραγουδούσε στις τοπικές γιορτές και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Γι' αυτό δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονο του προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνοντας λόγο για «απραξία, αφού όχι μόνο δεν έδωσαν το όνομα της τραγουδίστριας σε δρόμο του Ηρακλείου, αλλά άφησαν το πατρικό της σπίτι να ερημώσει, αδιαφορώντας για τα κειμήλια, που κρατούσαν την ανάμνηση της ζωντανή»

Αντικείμενα, που, όπως δήλωσε Τάκης Θέμελης, βρίσκονται στα χέρια του και προτίθεται να τα διορίσει, ώστε το αστέρι της αξέχαστης Ρίτας, της λατρεμένης μητέρας του, να παραμένει φωτεινό.«Ηταν μια αυθεντική Ελληνίδα μάνα. Ηταν πιο κλασική από τις κλασικές, μαμάδες. Προστατευτική και νοικοκυρά, που, παρά το ξενύχτι, πήγαινε στη λαϊκή αγορά και είχε έτοιμο το τσουκάλι στις 10 το πρωί, ώστε να πέσει μετά για ύπνο και να ξεκουραστεί. Και μάλιστα πολύ καλή μαγείρισσα» δήλωσε ο γιος της. Ηταν μια γυναίκα που αγαπήθηκε και αγάπησε με πάθος. Ακούω τα τραγούδια της στο ραδιόφωνο και δακρύζω. Είναι σαν να ζει, σαν να μην έχει φύγει ποτέ», συμπλήρωσε με συγκίνηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved