Πού χάθηκε ο Χάρης Σώζος;
Back To the Future

Πού χάθηκε ο Χάρης Σώζος;

Επτά χρόνια από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του στη σειρά «Κύριος και κυρία Πελς» στον ΑΝΤ1, ο Χάρης Σώζος διδάσκει υποκριτική σε δραματική σχολή της Αθήνας και παράλληλα παίζει στο θέατρο, το οποίο υπηρετεί επί 40 χρόνια.

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βύρωνα, πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και υπέροχος μπαμπάς, τον ελεύθερο χρόνο του, όπως αναφέρει η espresso, απολαμβάνει μακρινές βόλτες με τη μοτοσικλέτα του, ενώ για ήρεμες οικογενειακές διακοπές επιλέγει τα χωριά Καλάμι και Ρίφη της Εύβοιας, από όπου και κατάγεται. Εκεί, στήνει... ουζοκαταστάσεις με τους φίλους του, παλιούς γνώριμους των παιδικών χρόνων του, και μοιράζονται ιστορίες από το παρελθόν.

Τις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας του είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις δουλειές που αποδέχεται. Στο παρελθόν τού είχαν προτείνει να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Κόντρα πλακέ», αλλά εκείνος αρνήθηκε, θεωρώντας τότε ότι δουλειά του ήταν η υποκριτική. Δεν το μετάνιωσε, γιατί είχε παρακαταθήκη τα 14 χρόνια που εργάστηκε στο Θέατρο Τέχνης, με τους κορυφαίους σκηνοθέτες Κάρολο Κουν και Γιώργο Λαζάνη, τις συμμετοχές του στο Φεστιβάλ Αθηνών και τις παραστάσεις στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο.
Και συνεχίζει έως σήμερα με αφοσίωση και επαγγελματισμό την πορεία του, με ρόλους πρωταγωνιστικούς και εξαιρετικές κριτικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved