Η πικάντικη ζωή του Τζέρι Λιούις
Back To the Future

Η πικάντικη ζωή του Τζέρι Λιούις

Ο κωμικός ηθοποιός, Τζέρι Λούις παραδεχόταν δημόσια ότι υπήρξε μεγάλος λάτρης του γυναικείου φύλου, ακόμη και όταν ήταν παντρεμένος.

Στις κατακτήσεις του συγκαταλέγονται η πιο εκρηκτική ξανθιά του αμερικανικού κινηματογράφου, αλλά και μοντέλο με το οποίο φημολογείται ότι απέκτησε νόθο παιδί.

«Ήταν η περίοδος που πηδ@ξ@ τους πάντες στο Χόλιγουντ» είχε απαντήσει, όταν τον ρώτησαν για τις απιστίες του κατά τον πρώτο γάμο του. Είχε υποστηρίξει ότι είχε σύντομο φλερτ με τη Μέριλιν Μονρόε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αφότου έκανε σεξ μαζί της, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του για έναν μήνα. Ο ηθοποιός περιέγραψε τα «παραστρατήματά» του, που τον οδήγησαν σε διαζύγιο το 1983.

«Πήγαινα με τρεις και τέσσερις γυναίκες την ημέρα» αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι δεν τις καλούσε φωνάζοντας τα ονόματα τους, αλλά τους έδινε αριθμούς. Τόνισε δε ότι την ώρα που εκείνος ερωτοτροπούσε, ο φίλος και συνεργάτης του Τζέιμς Ντιν, ο οποίος θεωρούνταν γυναικάς, παρακολουθούσε ταινίες γουέστερν στη σουίτα του ξενοδοχείου.

«Ένιωθα όπως ένα παιδί σε ζαχαροπλαστείο» είχε πει με χιούμορ ο κωμικός. Μετά το διαζύγιο του φαίνεται ότι ο Λιούις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η espresso της, «σοβαρεύτηκε», καθώς την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τη χορεύτρια Σαν Ντι Πίτνικ, αποκτώντας άλλο ένα παιδί και έμεινε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved