Διονύσης Μακρής: Live στην επαρχία μετά την κατάθλιψη!
Back To the Future

Διονύσης Μακρής: Live στην επαρχία μετά την κατάθλιψη!

Εντεκα χρόνια πέρασαν από την εποχή που ο Διονύσης Μακρής έκανε την εμφάνιση του στο «Dream show» του Alpha με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο ίδιος, αν και δεν κατέκτησε τότε την πρώτη θέση στον τελικό του μουσικού reality show, κατάφερε με τη φωνή και τη γοητεία του να κερδίσει κοινό και θαυμαστές, που του χάρισαν στη συνέχεια έντονες στιγμές στις πίστες, ενώ ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του τραγουδιού.

Η τελευταία επταετία, όπως αναφέρει η espresso και το ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα, ήταν μια δοκιμασία για τις αντοχές του, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η «μισόκλειστη» πόρτα της showbiz και οι σχεδόν ανύπαρκτες τηλεοπτικές προσκλήσεις συνέβαλαν στο να πάθει κατάθλιψη και να πάρει αρκετό βάρος. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του, ωστόσο, το ξεπέρασε, ξαναβρήκε τη φόρμα του και σήμερα ο Διονύσης Μακρής συνεχίζει την καριέρα του κάνοντας lives ανά την Ελλάδα και στην ομογένεια. Ο καλλιτέχνης αγωνίζεται να «κρατηθεί» στο μουσικό στερέωμα κυκλοφορώντας νέα τραγούδια, τα οποία δυστυχώς δεν τυγχάνουν της απήχησης του παρελθόντος στο ραδιόφωνο. Στις εμφανίσεις του, πάντως, συχνά δεν πέφτει καρφίτσα, αφού υπάρχει κόσμος που τον γουστάρει τρελά!

Η κατάθλιψη δεν ήταν η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε στη ζωή του ο Διονύσης Μακρής. Σε ηλικία 22 χρονών, όταν πρωτοκατέβηκε στην Αθήνα κυνηγώντας με πείσμα το όνειρό του, έχασε τον πατέρα του, γεγονός που του στοίχισε πολύ. Ηταν ο μέντοράς του, όπως είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved