Λούκα Κατσέλη: «Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνομαι ότι ήταν θείο δώρο η ζωή μαζί του»
Back To the Future

Λούκα Κατσέλη: «Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνομαι ότι ήταν θείο δώρο η ζωή μαζί του»

Τη γνωριμία τους και τον μεγάλο έρωτα που έζησε στο πλευρό του Γεράσιμου Αρσένη, αποκαλύπτει η Λούκα Κατσέλη μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της.

Πώς ζείτε σήμερα χωρίς τον Γεράσιμο Αρσένη;
«Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνομαι ότι ήταν θείο δώρο η ζωή μαζί του. Ζήσαμε 34 χρόνια μιας παρά πολύ γεμάτης σχέσης. Ηταν ένας άνθρωπος σπάνιος ως προς την ακεραιότητα, το ήθος, την τρυφερότητα, ως προς τη σοφία του, και θεωρώ ότι, μαζί με τα παιδιά μας, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έδωσε ο θεός. Οι ζωές μας ήταν παράλληλες, εν μέρει. Γνωριστήκαμε το 1980, στο Διεθνές Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με τίτλο «Μετάβαση στον Σοσιαλισμό». Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια έντονη έλξη και από τις δύο μεριές, αλλά ήταν αδήλωτη. Εκδηλώθηκε το 1983. Οπως συνήθιζε να λέει, βλέπαμε τον ήλιο με τα ίδια μάτια. Πρώτη φορά βγήκαμε δημοσίως έξω οι δυο μας τον Απρίλιο του '84 στην Κεφαλλονιά»

Πώς σας έδειχνε την αγάπη του;
«Με τα μάτια, τα λόγια και τις πράξεις του. Κρατούσε πάντοτε σημειώσεις. Εγραφε σκέψεις, στίχους και βαθμολογούσε ακόμα και τον εαυτό του (Α+ ή Α-) έπειτα από ομιλίες. Ηταν σκληρός στην αυτοκριτική του. Μέσα στα σημειώματα που βρήκα μι¬λάει και για την πρώτη εντύπωση που είχε από εμένα, όταν βρεθήκαμε σε εκείνο το συνέδριο. Γράφει: «Έξυπνη και στο είδος της ελκυστική». Ο ερωτάς μας κράτησε μέχρι το τέλος»

Κρατάει ο έρωτας;
«Ναι! Εμείς ήμασταν ευλογημένοι να έχουμε μια σχέση που ήταν και συναισθηματική και πνευματική και ερωτική. Μοιραζόμασταν τις ίδιες αξίες και δεν υπήρχε ανταγωνισμός στη σχέση. Το περίεργο είναι ότι και επαγγελματικά περάσαμε περίπου από παρόμοιες θέσεις με είκοσι και περισσότερα χρόνια διαφορά», λέει στην Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved