Φαίη Μακρή: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται το sex symbol της δεκαετίας του ‘90;
Back To the Future

Φαίη Μακρή: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται το sex symbol της δεκαετίας του ‘90;

Η Φαίη Μακρή τη δεκαετία του ’90 έκανε πάταγο με τα σέξι εξώφυλλά της. Η γυμνάστρια εδώ και 20 χρόνια έχει εξαφανιστεί τόσο από την τηλεόραση όσο και από τη σόουμπιζ.

«Ο έρωτας ήταν η αιτία που άφησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Όχι πως είχα βλέψεις να παραμείνω στα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια, απλά ήρθε πολύ νωρίτερα. Είχα μια πολύ όμορφη σχέση και λάτρευα τον σύντροφό μου. Το μόνο σοβαρό πρόβλημά μας ήταν η παθολογική ζήλια του. Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην έντονη κοινωνική ζωή μου, την αναγνωρισιμότητα, τις φωτογραφίσεις, τα εξώφυλλα και τις συνεντεύξεις».

Σήμερα με τι ασχολείται; «Ασχολούμαι αποκλειστικά με το εργοστάσιο παπουτσιών μας με την επωνυμία “Μακρής”, στον τομέα των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο, καθώς και το κατάστημα που ανοίξαμε στη Μύκονο. Χώρισα με τον τότε σύντροφό μου, δεν παντρεύτηκα ποτέ και αυτό το διάστημα είμαι μόνη μου. Θα ήθελα να ήμουν ερωτευμένη, αλλά αναζητώ κάτι μάλλον δύσκολο, έναν... κανονικό άνθρωπο (γέλια)! Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι σπίτι - γυμναστήριο - δουλειά και τούμπαλιν. Ίσως θα έπρεπε να ήμουν μια πιο αυστηρή μάνατζερ του εαυτού μου».

Πλέον λέει όχι σε κάθε τηλεοπτική πρόταση. «Είμαι λίγο αντιδραστική. Όταν έγιναν όλες ξανθές, είπα να κάνω τη διαφορά και σκούρυνα τα μαλλιά μου. Δεν πάω με τη μόδα! Για παράδειγμα, όλη η Ελλάδα κάνει τατουάζ, εγώ δεν έχω ούτε ένα. Με ενδιαφέρει να κάνω τα αντίθετα, γιατί νιώθω εντελώς unique!. Ήμουν νέα, ενθουσιώδης και ένα κανονικό... party animal, όπως έγραφαν τα περιοδικά (γέλια). Ακόμα και σήμερα αποφεύγω τις καταχρήσεις. Ίσως πιω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πού και πού, κι αυτό γιατί κάνει καλό στην καρδιά».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved