«Ο δίσκος με το «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» πούλησε όσο οι Pink Floyd: 250.000 αντίτυπα»
Back To the Future

«Ο δίσκος με το «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» πούλησε όσο οι Pink Floyd: 250.000 αντίτυπα»

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! 

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έχει γράψει το «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» που έκανε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα ακούγεται μέχρι σήμερα. 

Έκανες, όμως, μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, γράφοντας σουξέ, όπως «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Τα κορίτσια ξενυχτάνε», «Στοιχηματίζω», «Talk about love» και τόσα άλλα. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

«Με την επιτυχία που είχε το «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες» τρελάθηκαν όλοι στην Ελλάδα. Άνοιξε κλαμπ με το όνομα «Σεϊχέλες» στην παραλία, ενώ για πρώτη φορά η αεροπορική εταιρία των Σεϊχελών άνοιξε γραμμή στην Ελλάδα! Μάλιστα, από την πρεσβεία της χώρας μού είχαν κάνει ανοιχτή πρόταση να επισκεφτώ τις Σεϊχέλες, αλλά δεν πήγα ποτέ.

Όσο για την Αλέξια, ο δίσκος με το σουξέ «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» πούλησε όσο οι Pink Floyd: 250.000 αντίτυπα! Τι να πρωτοθυμηθώ; Συνεργάστηκα με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Σοφία Αρβανίτη, η Χριστιάνα, ο Λευτέρης Πανταζής, η Σαμπρίνα κ.ά. Έκανα πολλή δισκογραφία»

Και αποτραβήχτηκες από το τραγούδι πάνω στη δόξα σου...

«Δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ επί 10 χρόνια, κάποια στιγμή κουράζεσαι και χάνεσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ετσι, το 1997 -μάλιστα, τότε είχα βγάλει κι έναν δίσκο με τον τίτλο «Τύψεις»- αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο break, να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, με τους φίλους μου, με εμένα»

Τότε, ο Τύπος σε κυνηγούσε πολύ για το πολυσυζητημένο ειδύλλιό σου με τη Σαμπρίνα.

«Ναι, κι αυτό με είχε κουράσει πολύ, γιατί τότε δεν υπήρχε ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα και η ασυδοσία ήταν μεγάλη»

Πώς θα χαρακτήριζες σήμερα τη Σαμπρίνα;

«Ως μια καλή φίλη μου. Η Σαμπρίνα είναι μια ευτυχισμένη μαμά, καψούρα με τον γιόκα της, τον Βαγγελάκη. Επίσης, έχει εξελιχτεί σε μια πολύ καλή τραγουδίστρια, που μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Πέρυσι, της έγραψα κι ένα τραγούδι, το «Χορεύτριες», και διαπίστωσα πόσο καλά είναι φωνητικά» είπε στην espresso ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved