Κυκλοφορεί η «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Back To the Future

Κυκλοφορεί η «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κυκλοφορεί σε λίγο καιρό η «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Αλίκη, αγάπη μου» ή στα αγγλικά «Aliki My Love» ήταν ο τίτλος της ταινίας με την οποία η ηθοποιός προσπάθησε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Η ταινία δεν έχει προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση, καθώς δεν το ήθελε ούτε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ούτε και ο Φίνος, καθώς ήταν μια μεγάλη αποτυχία.

Πληροφορίες θέλανε τις κόπιες που υπήρχαν να έχουν καταστραφεί κατόπιν συνεννόησης του κινηματογραφικού παραγωγού με την ηθοποιό, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η ταινία αναμένεται να έρθει σύντομα στις οθόνες μας.

Η Φίνος Φιλμ, με ανάρτηση στο facebook τόνισε: «Συμβαίνει τώρα! Η "Αλίκη" βρέθηκε και αποκαταστάθηκε. Λίγο υπομονή ακόμα. #aliki # restoration». Το «Aliki My Love» γυρίστηκε το 1962 στην Ιο, παίχτηκε τον Μάρτιο του 1964, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά σε εισιτήρια. Λέγεται πως ο ίδιος ο Φιλοποίμην Φίνος μετά την πρώτη προβολή της ταινίας επεδίωξε να την κρατήσει στην αφάνεια. Οι δημοσιογράφοι την ονόμασαν η «απαγορευμένη ταινία» της Αλίκης, επειδή είχε τολμηρές σκηνές.

Σύμφωνα με το σενάριο του George Sen George, η Βουγιουκλάκη, υποδύεται μια νησιωτοπούλα που ερωτεύεται έναν ξένο, ο οποίος βρίσκεται στο νησί της για να εκτιμήσει μια κληρονομιά που του άφησαν. Συμπρωταγωνιστής της Αλίκης είναι ο Jess Conrad.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved