Πρώτη φορά στη δημοσιότητα αποσπάσματα από την «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Back To the Future

Πρώτη φορά στη δημοσιότητα αποσπάσματα από την «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε γυρίσει μια αγγλόφωνη ταινία με τίτλο «Aliki my love» το 1964 έχοντας μάλιστα και κάποιες τολμηρές σκηνές.

Η ταινία προβλήθηκε στους κινηματογράφους της Ελλάδας και του εξωτερικού αλλά παρά τη μεγάλη επένδυση που είχε κάνει ο Φίνος η ταινία δεν κατάφερε να φέρει τα αναμενόμενα έσοδα κόβοντας 235.890, πολύ λίγα με την Αλίκη πρωταγωνίστρια.

Η Φίνος Φίλμ δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook απόσπασμα της ταινίας με λεζάντα: «Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964». Η ταινία πέρασε από ψηφιακή επεξεργασία και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση. Να υπογραμμίσουμε ότι δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Μπάρι, ένας φουκαράς playboy, προσδοκά να πλουτίσει με την κληρονομιά ενός θείου του, βασιλιά της σάλτσας και των ψητών. Ο δικηγόρος του, όμως, τον πληροφορεί ότι το μυστικό της σάλτσας χάθηκε μαζί με τον θείο του και ότι δεν υπάρχει τίποτα κληρονομήσιμο, εκτός από ένα νησάκι στο Αιγαίο, με το όνομα Ευτυχία, από το οποίο καταγόταν ο θείος του. Για το νησί ενδιαφέρεται και ένας ξενοδόχος, ο Ρίτσαρντ, ο οποίος σχεδιάζει να το κάνει τουριστικό θέρετρο και έτσι οι δυο άνδρες έρχονται εσπευσμένα στην Ελλάδα. Στην “Ευτυχία” συναντούν την όμορφη δασκάλα Αλίκη και τη μητέρα της Άννα. Οι δύο γυναίκες είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν την εγκατάσταση των ξένων στο νησί. Η ομορφιά της Αλίκης σαγηνεύει τον Μπάρι και ο Ρίτσαρντ σκλαβώνεται από την υπέροχη μαγειρική της Άννας. Μια μέρα, όμως, ο Ρίτσαρντ ανακαλύπτει ότι η Άννα κατέχει το μυστικό της περίφημης σάλτσας, με το οποίο ο Μπάρι μπορεί να γίνει πραγματικά πλούσιος…


ALIKI MY LOVE

Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964.Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!#alikimylove #finosfilm #restorationΔιαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ:http://www.finosfilm.com/movies/view/70

Posted by Finos Film Official on Friday, 23 March 2018

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved