Πού χάθηκε η Μπήλιω Τσουκαλά; Δείτε που βρίσκεται και τι κάνει τώρα
Back To the Future

Πού χάθηκε η Μπήλιω Τσουκαλά; Δείτε που βρίσκεται και τι κάνει τώρα

Πού χάθηκε η Μπήλιω Τσουκαλά της ΕΡΤ;

Κάνει ταξίδια, απολαμβάνει τις γεύσεις ανά την Ελλάδα και βοηθάει τον σύζυγό της σε γαστρονομικούς οδηγούς που κάνουν θραύση σε πολλά και διάφορα σημεία της υφηλίου. Η Μπήλιω Τσουκαλά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, μπορεί να μην εργάζεται πια και να είναι ελεύθερη να απολαμβάνει τη ζωή, ωστόσο η ίδια ούτε στιγμή δεν κάθεται στο πανέμορφο νεοκλασικό σπίτι της, που βρίσκεται στη σκιά της Ακρόπολης.

Με τον σύζυγό της Γιώργο Πίττα, ο οποίος διαχειρίζεται την παγκοσμίου πλέον φήμης ιστοσελίδα Greek Guide Gastronomy, σχεδόν κάθε εβδομάδα ταξιδεύει σε όμορφα μέρη τόσο εντός των ελληνικών συνόρων όσο και εκτός αυτών, παρουσιάζοντας συνταγές ξεχασμένες στον χρόνο και ανεβάζοντας στο διαδίκτυο βιντεάκια, τα οποία μετρούν χιλιάδες θεάσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ενώ o πολυαγαπημένος της σύζυγος φωτογραφίζει και βιντεοσκοπεί, εκείνη απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα, το βουνό, το χιόνι στα ταξίδια που χρειάζονται για να γραφτούν οι περίφημοι γαστρονομικοί οδηγοί του Γιώργου Πίττα!

Δεινός περιηγητής ανά την Ελλάδα, ο κ. Πίττας μετέδωσε το «μικρόβιο» αυτό και στη σύζυγό του από τότε που η ίδια σταμάτησε να ασχολείται με τα τηλεοπτικά δρώμενα. Το ζευγάρι έχει και έναν μονάκριβο γιο, στον οποίο η Μπήλιω έχει μεγάλη αδυναμία και τον «κουβαλά» πάντα σε μικρές φωτογραφίες, ακόμη και μέσα στο πορτοφόλι της. Η ίδια και ο σύζυγός της, φανατικοί μάγειρες και οι δύο, συχνά πυκνά ετοιμάζουν μοναδικά εδέσματα σε φίλους τους εντός και εκτός Ελλάδας, στο σπίτι της Πλάκας, προβάλλοντας την ελληνική γαστρονομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved