Βοσκόπουλος-Λάσκαρη: Η άγνωστη ιστορία μιας σχέσης
Back To the Future

Βοσκόπουλος-Λάσκαρη: Η άγνωστη ιστορία μιας σχέσης

Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που έληξε άδοξα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη δεν παραδέχονταν τον έρωτά τους δημοσίως. Ωστόσο, ο τραγουδιστής όταν είχε δώσει συνέντευξη σε περιοδικό κατά την διάρκεια της κρυφής τους σχέσης είχε πει «φυσικά θα παντρευόμουν μια γυναίκα σαν τη Ζωή». Βέβαια, υπήρχε λόγος που δεν έκαναν γνωστή τη σχέση τους, αφού η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Πέτρο Κουτουμάνο, ενώ ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Στέλλα Στρατηγού.

Βέβαια, όλα άλλαξαν λίγο πριν την μεταφερθεί το Μαριχουάνα Στοπ στους κινηματογράφους, όπου η Ζωή Λάσκαρη μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι που έμενε και πήγε να μείνει με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η σχέση τους ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας με τους δυο τους να την ζουν στο έπακρο.

Το καλοκαίρι του 1973 η σχέση αυτή έφτασε στο τέλος της. Τότε, ο Τόλης Βοσκόπουλος πηγαίνει στην Αμερική για συναυλίες και παρά το γεγονός ότι η Ζωή πηγαίνει μαζί του, μετά από λίγο επιστρέφει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα στον «Αστερισμό της Παρθένου».

Εκείνος, γνωρίζει εκεί την απόλυτη αποθέωση και έδειχνε να έχει τα πάντα. Ωστόσο, η Ματούλα που τους είχε ζήσει από κοντά είπε στο Down Town: «Εγώ ήμουν ακόμα στη Ρώμη και έμενα στο σπίτι της Ειρήνης Παππά, όσο ο Τόλης ήταν στην Αμερική. Εκεί μου τηλεφωνεί μια μέρα η Ζωή και μου λέει ‘’μάζεψε τα πράγματά σου και έλα επειγόντως στην Αθήνα». Της λέω ‘’τι συμβαίνει’’. ‘’Αποφάσισα να τελειώσω την ιστορία με τον Τόλη’’ απαντάει. Της λέω ‘’είσαι τρελή; Τι θα κάνουμε που αυτός είναι στην Αμερική;’’ Και μου λέει ‘’ μη ρωτάς. Πρέπει να έρθεις και να πας στο αεροδρόμιο να τον παραλάβεις’’. Επιστρέφω στην Αθήνα και κάνω ότι μου λέει η Ζωή. Τον περιμένω στο αεροδρόμιο και τον βλέπω να έρχεται στην αίθουσα σχεδόν συντετριμμένος.

Το τι είχε μεσολαβήσει το γνωρίζουν ελάχιστοι, αλλά το σίγουρο ήταν πως η Ζωή Λάσκαρη είχε αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη προσωπική της ζωή.

Μετά από αυτό, ο Τόλης Βοσκόπουλος πήγαινε κάτω από το σπίτι της κάθε βράδυ με το αυτοκίνητό του, καθόταν μια ώρα και έφευγε. Έκλαιγε σαν μωρό παιδί, εξήγησε η Ματούλα και έγραψε ένα τραγούδι για την μεγάλη του αγάπη που από τον μεγάλο του πόνο δεν το κυκλοφόρησε ποτέ. Ένας χωρισμός που όπως είχε πει τότε στην Κική Σεγδίτσα του στοίχισε όλη του τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved