Πόπη Τσαπανίδου: Η φωτογραφία πριν από 28 χρόνια, όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα, και το μάθημα ζωής!
Back To the Future

Πόπη Τσαπανίδου: Η φωτογραφία πριν από 28 χρόνια, όταν ήταν έγκυος στα δίδυμα, και το μάθημα ζωής!

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία δυναμική γυναίκα και μία από τις εξέχουσες επαγγελματίες του χώρου της δημοσιογραφίας. Συγχρόνως, όμως, είναι και μία τρυφερή μαμά για τα τρία της κορίτσια τα οποία μεγάλωσε μόνη της μιας και ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα έγκυος στις δίδυμες κόρες της, οι οποίες έχουν περίπου δύο χρόνια διαφορά από τη μεγαλύτερη κόρη της. 

Η αγαπημένη δημοσιογράφος λοιπόν, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία της από το... χρονοντούλαπο της ζωής της και θυμήθηκε παλιές σημαντικές στιγμές της με γλυκόπικρη γεύση. Ενώ είχε ήδη μία κόρη δύο ετών, ήταν και έγκυος στις δίδυμες κόρες της. Τότε λοιπόν, όπως εξομολογήθηκε στο μήνυμα που ανάρτησε, όλοι γύρω της την απέτρεπαν από το να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω. Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει η ίδια στο μήνυμά της...

«Ειναι τα δεύτερα γενέθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα. Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω.
Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτίσω την καριέρα που ονειρεύομαι στη δημοσιογραφία.
Τους λέω: "watch me". Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved