Βασίλης Καΐλας: «Από πιτσιρίκι έλεγα ότι θα ήθελα να πεθάνω σπίτι μου και όχι στο σανίδι»
Back To the Future

Βασίλης Καΐλας: «Από πιτσιρίκι έλεγα ότι θα ήθελα να πεθάνω σπίτι μου και όχι στο σανίδι»

Μπορεί το σανίδι και ο κινηματογράφος να του άρεσαν, για εκείνον όμως προτεραιότητα ήταν πάντα η οικογένεια του.

Ο Βασίλης Καΐλας, ο ηθοποιός με τις 117 ταινίες στο ενεργητικό του, αποκάλυψε πως από πιτσιρίκι έλεγε ότι θέλει να πεθάνει σπίτι του και όχι στο σανίδι.

Οι περισσότεροι παλιοί ηθοποιοί έλεγαν ότι θέλουν να πεθάνουν στο σανίδι...

«Το έλεγαν, γιατί γι’ αυτούς ήταν τρόπος ζωής το σανίδι και ο κινηματογράφος. Κι εμένα μου άρεσαν, αλλά προτεραιότητά μου ήταν πάντα να κάνω οικογένεια, να έχει αξία η σχέση μου με τους ανθρώπους, να με βλέπουν, να με αγαπούν και να μη λένε «Α, η φίρμα». Δεν ένιωσα ποτέ φίρμα. Ο άνθρωπος με ενδιέφερε πάντα».

Υπήρξε κάποιος ρόλος δίδαγμα που θεωρείτε ότι σας έκανε καλύτερο άνθρωπο;
«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρόλων αυτό. Οι εμπειρίες της ζωής, οι άνθρωποι που συναντάς και το κριτήριο να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Είχα και μια οικογένεια που μου έδωσε τα εχέγγυα να γίνω ένας σωστός άνθρωπος. Από την άλλη, μην ξεχνάς ότι είχα χιλιάδες κινηματογραφικούς πατεράδες και μανάδες, από τους οποίους έπαιρνα μόνο θετικά διδάγματα».

Παίξατε σε 117 ταινίες! Οι περισσότεροι από αυτούς τους πρωταγωνιστές δίπλα στους οποίους βρεθήκατε στο πλατό έχουν φύγει από τη ζωή. Ειλικρινά, πώς νιώθετε που έχουν περάσει τόσοι άνθρωποι από τη ζωή σας και δεν είναι ποια ανάμεσά μας;
«Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής και πρέπει να το αποδεχτούμε. Ειλικρινά, δεν νιώθω ότι έχουν «φύγει». Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πηγαίνω σε κηδείες. Θέλω να αισθάνομαι ότι είναι ανάμεσά μας όλοι αυτοί. Οτι ζουν. Δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς. Μου είναι πολύ επώδυνο όλο αυτό».

Ακόμα και αν αύριο ήταν η τελευταία σας μέρα, νιώθετε πλήρης σε όλα;
«Εκείνο που με ενδιέφερε πάντα ήταν η οικογένειά μου. Νιώθω πολύ γεμάτος, ειλικρινά. Και αυτό που έλεγα από πιτσιρίκι είναι ότι θα ήθελα να πεθάνω σπίτι μου και όχι στο σανίδι», σχολίασε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved