Συγκινητικό flashback: Ρίκα Βαγιάννη: Από το χειρουργείο σε συναυλία της Lady Gaga!
Back To the Future

Συγκινητικό flashback: Ρίκα Βαγιάννη: Από το χειρουργείο σε συναυλία της Lady Gaga!

Η Ρίκα Βαγιάννη στη σύντομη ζωή της, έζησε όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί. Λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό της, βγαίνουν στη δημοσιότητα άγνωστες πικάντικες ή γλυκές ιστορίες για τη ζωή της που συγκινούν!

Πριν από ενάμιση χρόνο, λοιπόν, σύμφωνα με το Down Town, αποφάσισε ν' αλλάξει αριθμό τηλεφώνου. Δεν ήθελε να την παίρνουν φίλοι και γνωστοί και να τη ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας της. Όσο κι αν προσπάθησε να το διαφυλάξει, το μυστικό της είχε διαρρεύ­σει. Όταν πρωτοέμαθε τα δυσάρεστα, μπήκε στο χειρουργείο. Την παρακίνησε και ο σύζυγός της που ήταν γιατρός (κα­θηγητής Ψυχιατρικής). Χειρουργήθηκε και βγαίνοντας της είπαν ότι, από δω και μπρος, όλα θα είναι καλά.

Ο καρκίνος νι­κήθηκε. Τέσσερις μήνες μετά το κρίσιμο χειρουργείο, πήγε πρώτη σειρά στη συναυλία της Lady Gaga. Ένιωθε σαν μικρό κορίτσι που επιτέλους ξεκλείδωσαν από το σκοτεινό δωμάτιο και το γέμισαν με δώρα, γλειφιτζούρια και χαρές για να ξεχάσει. Η περίοδος τιμωρίας είχε τελειώ­σει. Δυο χρόνια μετά, χάνει τη μητέρα της, Βαρβάρα Δράκου, από καρκίνο. Και άλλα δύο μετά, ξαναρρωσταίνει η ίδια. Όσο και να 'θελε να του ξεφύγει, αυτός βρισκόταν πάντα μπροστά της.

Σαν τη μοίρα των ανθρώπων. Ο δικός της άν­θρωπος, Νίκος Τρυφωνόπουλος, θα εξομολογηθεί: «Με τη Ρίκα συνέβαινε το εξής απροσδόκητο: είχε καρκίνο και πά­χαινε. "Γιατί έχεις πάρει κιλά;", τη ρωτούσα και μου έλεγε: «Τρώω κάτι πρωινάρες δίχως τέλος. Άσε με να φάω, ξέρω εγώ τι θα μου συμβεί αύριο;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved