Παναγιώτης Ψάλτης: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην παίκτης του «Fame story 3»
Back To the Future

Παναγιώτης Ψάλτης: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο πρώην παίκτης του «Fame story 3»

Ο Παναγιώτης Ψάλτης συμμετείχε στο «Fame story 3» και το κομμάτι «Άγγελε μου» σε στίχους και μουσική δική του είχε γίνει επιτυχία και ακούγεται μέχρι σήμερα σε κλαμπ και παίζει στα ραδιόφωνα. 

Πού είναι σήμερα ο Παναγιώτης και με τι ασχολείται; Όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τραγούδι «Μακεδονία», το οποίο έγραψε μαζί με τον φίλο του, στιχουργό και πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας Music Group Πέτρο Χρυσοχοΐδη. Πρόκειται για μια πατριωτική ωδή στο μακεδονικό ζήτημα, που έχει καταφέρει να συγκινήσει πολύ κόσμο και οι δημιουργοί του προβλέπουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ως Μακεδόνες η ψυχή τους μίλησε για όλο αυτό που συνέβη με την ονομασία των Σκοπίων και το συλλαλητήριο, όπως υποστηρίζουν.

Επίσης, ο Πάνος έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάνει live εμφανίσεις, ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης. «Ξεκίνησα στη ροκ σκηνή όταν ήμουν ακόμη έφηβος ερασιτεχνικά. Είχε πεθάνει ένας φίλος μου κι ανέβηκα ένα βράδυ στη σκηνή να πω ένα τραγούδι στη μνήμη του. Έτσι άρχισα να τραγουδάω» αναφέρει ο δημιουργός, κάνοντας flashback στο ξεκίνημά του στον χώρο. «Είχα λαϊκή χροιά όμως κι έτσι με κατηύθυναν σε αυτό το είδος. Όταν μπήκα στο “Fame Story”, τραγουδούσα ήδη επαγγελματικά. Ήμουν 28 χρόνων τότε», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso. Ενώ εξήγησε πώς το τραγούδι του άλλαξε τη ζωή. «Όταν έχεις την τύχη να γράψεις ένα τραγούδι το οποίο 13 χρόνια μετά ακούγεται και είναι διαχρονικό, δεν μπορεί παρά να είσαι χαρούμενος. Ωστόσο, έκανα ένα λάθος με το “Άγγελέ μου”. Έβαλα την υπογραφή μου να συνεργαστώ με ένα λάθος άτομο. Με κάποιον που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την επιτυχία του κομματιού. Ως εκ τούτου αρνήθηκα ερήμην μου -μέσω αυτού- πολλές προτάσεις για δουλειά και συνεργασίες που ήρθαν τότε. Αλλά δεν πειράζει. Έχω μάθει να παίρνω την ευθύνη και των λαθών μου και να στηρίζω και τις λάθος μου επιλογές». «Δεν αρνήθηκα ποτέ δουλειά σε μεγάλη πίστα. Απλώς δεν ήρθαν προτάσεις που θα μου έδιναν τον χώρο και τη στήριξη που ήθελα. Τραγουδούσα, όμως, σε κέντρα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Μία σεζόν τραγούδησα και με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Τα τελευταία χρόνια έχω φτιάξει ένα γκρουπ μουσικό και μαζί με τα παιδιά κάνουμε έξτρα σε clubs σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ετσι είναι καλύτερα, μου αρέσει και το προτιμώ» μας λέει και συμπληρώνει: «Εχω βγάλει και νέο τραγούδι με τίτλο “Αντε γεια και στη μαμά σου”, που ακούγεται πολύ».

Ο καλλιτέχνης δίνει περισσότερες λεπτομέρειες και για το τραγούδι «Μακεδονία», το οποίο συγκέντρωσε μόλις σε μία εβδομάδα πάνω από 1.000.000 προβολές με την ηχογράφηση που ανέβηκε στο facebook: «Με τον Πέτρο Χρυσοχοΐδη το γράψαμε σε δύο μέρες και κάναμε μία ηχογράφηση. Δεν περιμέναμε τέτοια απήχηση! Το έχει αγκαλιάσει πολύ ο κόσμος».

Όσο για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Είμαι παντρεμένος από το 2004 με τη Μαρινέλα Ρακολάρη Ψάλτη και έχω δύο παιδιά. Μία κόρη 12 χρόνων και έναν γιο 9. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από παιδιά. Είναι υπέροχη! Με στηρίζει στα καλά και στα δύσκολα, είναι πολύ καλό παιδί και όμορφη σαν μοντέλο».


Ένα τραγούδι Για την Μακεδονία μάς!!της Music Group! κοινοποιήστε Έλληνες να ακουστεί παντού!!!!!!!!!!!!!!!με τον Πάνο Ψαλτη Μακεδόνες Δεν θα περάσει!!!!!

Posted by MUSIC GROUP on Thursday, 6 September 2018

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved