Θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτό το flashback! Βίσση και Ρουβάς με ερωτική διάθεση το... 1996! (vid)
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: NDP
Back To the Future

Θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτό το flashback! Βίσση και Ρουβάς με ερωτική διάθεση το... 1996! (vid)

Η Άννα Βίσση υπήρξε από τους πρώτους «φτασμένους» καλλιτέχνες που στις αρχές της δεκαετίες του ’90 πίστεψε όσο κανένας το φαινόμενο «Σάκης Ρουβάς».

Μάλιστα, εκείνη την εποχή η Άννα Βίσση προκαλούσε –όπως και τώρα βέβαια- χαμό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Τότε λοιπόν, ο Σάκης είχε αρχίσει να... φανατίζει τις Ρουβίτσες του, και έτσι ήταν σχετικά... εύκολο για την Άννα Βίσση να γίνεται... μισητή είτε πάνω είτε κάτω από την πίστα όπου συνεργαζόταν με τον τραγουδιστή. Πριν από 23 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα τον χειμώνα του 1996, Βίσση και Ρουβάς είχαν... ρίξει την Αθήνα με ένα απίθανο πρόγραμμα σε νυχτερινό κέντρο της πόλη.

Σάκης Ρουβάς και Άννα Βίσση

Εκεί, ειδικά στα ντουέτα όπου εμφανίζονταν μαζί στη σκηνή, έδιναν... ρεσιτάλ ερμηνειών αλλά και πολύ γέλιου αφού υποδύονταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που μία αγαπιέται και μία τσακώνεται. Αντίστοιχα βέβαια ήταν και τα ντουέτα που ερμήνευαν, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου συμμετείχε καλλιτεχνικά κα ο Νίκος Καρβέλας ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Μανώλης Παντελιδάκης είχαν αναλάβει αντίστοιχα χορογραφίες και σκηνικά. Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved