Ο Βογιατζής θυμάται το ρόλο του «Ιωσήφ» στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» - Η φωτογραφία στο Instagram
Back To the Future

Ο Βογιατζής θυμάται το ρόλο του «Ιωσήφ» στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» - Η φωτογραφία στο Instagram

Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος.

Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων.

Έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτόν του Ιωσήφ, απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο ο δικός μας, Γιώργος Βογιατζής.

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ένα throwback και θυμήθηκε το ρόλο του. Πόσταρε μια φωτογραφία και σημείωσε στη λεζάντα: «Καλό Πάσχα σε όλους».

«Υποδυόμενος τον Ιωσήφ στο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» ίσως ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία» είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως τα λεφτά που πήρε αρχικά δεν τον ικανοποίησαν. «Με την Ορνέλα Μούτι ήταν δύσκολο να αντισταθώ, αλλά άντεξα. Όπως και με τη «Μαρία» από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ. Στη ζωή μου υπήρξαν πολλοί πειρασμοί, αλλά εγώ όταν είμαι με έναν άνθρωπο δεν κάνω άλλη σχέση» σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved