Ζευγάρι δημοφιλούς σειράς είχε παίξει ξύλο και δεν μιλιόταν στα γυρίσματα (photos)
Back To the Future

Ζευγάρι δημοφιλούς σειράς είχε παίξει ξύλο και δεν μιλιόταν στα γυρίσματα (photos)

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς προβαλλόταν για αρκετά χρόνια.

Ακόμα και μετά το τέλος της κάθε φορά που την βλέπαμε σε επανάληψη, έκανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης να «χτυπάνε» κόκκινο.

Μπορεί μπροστά από τις κάμερες όλα τα ήταν ρόδινα για τους πρωταγωνιστές, αλλά στα παρασκήνια η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική.

Εκείνη, την περίοδο, δυο από τους πρωταγωνιστές που υποδυόταν το ζευγάρι έπαιζε μαζί και στο θέατρο. Ένα περιστατικό έκανε τον ηθοποιό να χάσει την υπομονή του και να δώσει χαστούκι στην συμπρωταγωνίστριά του.

Έκτοτε, οι σχέσεις των δυο δεν ήταν καθόλου καλές και γι’ αυτό τον λόγο είχαν εντελώς τυπικές σχέσεις στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν.

Δείτε για ποιους ηθοποιούς πρόκειται και για ποια σειρά στην gallery που ακολουθεί:

«Τα Εγκλήματα είναι απ’ τα ωραιότερα πράγματα που έγιναν στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι πολύ που υπήρξα μέσα σ’ αυτό. Όλη εκείνη η ομάδα τελειώσαμε σχεδόν τσακωμένοι. Όχι σχεδόν, τσακωμένοι. Την τελευταία χρονιά του »Σεσουάρ για Δολοφόνους» τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, παίξαμε 5 μήνες τσακωμένοι χωρίς να μιλάμε ο ένας στον άλλο και τελειώσαμε, χωρίσαμε. Ήταν ταλαιπωρία. Βλεπόμασταν στο καμαρίνι, δε μιλάγαμε και βγαίναμε στη σκηνή και παίζαμε. Όταν έχει χαλάσει με άσχημο τρόπο μια τόσο στενή σχέση τόσων χρόνων είναι πολύ δυσάρεστο» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για τον τσακωμό του με την συμπρωταγωνίστριά του σε συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved