Έλλη Κοκκίνου: Όσο μεγαλώνεις τόσο ομορφαίνεις... Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους (photos)
Back To the Future

Έλλη Κοκκίνου: Όσο μεγαλώνεις τόσο ομορφαίνεις... Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους (photos)

Η Έλλη Κοκκίνου έχει σύμμαχο το χρόνο! Η τραγουδίστρια όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει και αυτό φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες που βρήκαμε από το παρελθόν μέχρι και σήμερα. 

Πριν από μερικές ημέρες η Έλλη Κοκκίνου είχε τα γενέθλιά της. Η τραγούδιστρια έκλεισε τα 49 και γιόρτασε μαζί με φίλους το σβήσιμο των κεριών της σε μαγαζί στη Γλυφάδα. Μάλιστα η τραγουδίστρια έδειξε ότι ο χρόνος δε τη φοβίζει και γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ξέφρενο πάρτι με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Έλλη Κοκκίνου άλλωστε δεν είχε κανένα λόγο να μη γιορτάσει τα 49 της χρόνια. Άλλωστε ο χρόνος είναι φίλος της και μόνο όμορφα της φέρεται. Όσο περνάει ο καιρός η τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού γίνεται όλο και πιο όμορφη και σέξι.

Εμείς, με αφορμή τα γενέθλια της, ψάξαμε και βρήκαμε μία σειρά από φωτογραφίες από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι και σήμερα και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Η αλλαγή της, τόσο στυλιστικά όσο και εμφανισιακά είναι πραγματικά εξαιρετική.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου που αποδεικνύουν πόσο σέξι γίνεται με το πέρασμα του χρόνου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved