Θυμάστε τον Πάνο των ONE; Δεν φαντάζεστε πώς είναι και τι κάνει σήμερα! (photos+video)
Back To the Future

Θυμάστε τον Πάνο των ONE; Δεν φαντάζεστε πώς είναι και τι κάνει σήμερα! (photos+video)

Δεν μπορεί να μη θυμάστε του ONE! Όπως δεν μπορεί να μη θυμάστε και έναν από τους ωραίους του boy band, τον Πάνο Τσερπέ ο οποίος έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. 

Ο Πάνος συνεχίζει να είναι ένας γοητευτικός άντρας αλλά η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εμφανής αφού έχει επιλέξει να έχει πάντα ξυρισμένο το κεφάλι του. Ο 39χρονος τραγουδιστής ασχολείται με τη μουσική που αγαπάει πολύ όμως δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ούτε κυνηγάει τη δημοσιότητα.

Παρ' όλα αυτά έχει εκφραστεί πολλές φορές στο παρελθόν για τη στενοχώρια του που έληξε τόσο άδοξα η μεγάλη πορεία των ONE στο ελληνικό τραγούδι.

«Βίωσα τη διάλυση των One με στεναχώρια και θυμό. Δεν μπορώ να πω ότι μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για αυτό. Ήταν μια απόφαση του Θεοφάνους. Μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και λόγω του ότι είμαι ένας ρομαντικός άνθρωπος, αλλά και λόγω του ότι ήταν κάτι που το πονούσα.

Μεγάλωσα με αυτό. Ήταν μια κατάσταση που ήταν η καθημερινότητα μου. Θεωρώ ότι ο Θεοφάνους ίσως να βιάστηκε λίγο να διαλύσει το συγκρότημα. Θα ήταν καλύτερα αν ήταν λίγο ακόμα, νομίζω είχαν να δώσουν κι άλλοι οι One», είχε δηλώσει παλιότερα ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ακολουθεί σόλο καριέρα στο τραγούδι. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του όπως είναι σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved