Sin Boy: Έχετε δει πώς ήταν πριν γίνει γνωστός; Αγνώριστος! (photos)
Back To the Future

Sin Boy: Έχετε δει πώς ήταν πριν γίνει γνωστός; Αγνώριστος! (photos)

Μπορεί ο Sin Boy στις μέρες μας να είναι το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της ελληνικής σόουμπιζ, πριν γίνει όμως γνωστός ήταν ένα απλό αγόρι, σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του. 

Ο γνωστός ράπερ ο οποίος είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται με το τραγούδι "Mama" τον τελευταίο καιρό συζητιέται όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης.

Το εκκεντρικό του στυλ, τα provocative τραγούδια του και οι προκλητικές -για πολλούς δηλώσεις του, ήταν αρκετά για να τον κάνουν το νούμερο ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο των ημερών μας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ίδιος έχει ανοίξει παντού... μέτωπα ακόμα και με συναδέλφους του οι οποίοι με τη σειρά τους περνούν στην επίθεση.

Όπως και να έχει, ο Sin Boy έχει το δικό του κοινό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Πάντως, νεότερος, πριν από μερικά χρόνια δηλαδή, ο γνωστός ράπερ ήταν εντελώς διαφορετικός από ό,τι τον γνωρίζουμε, με χρωματιστά μαλλιά και μούσια. Ήταν ένα αγόρι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Καμία σχέση δηλαδή με το παρελθόν. Ακόμα και τα ρούχα του ήταν εντελώς διαφορετικά από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει τώρα.

Αρκεί να δείτε την γκάλερι παρακάτω για να ανακαλύψετε μία άλλη πλευρά του Sin Boy που ο ίδιος έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω του. Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν θα πίστευε κανείς πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο αν συγκρίνει τις παλιές με τις νέες φωτογραφίες του. Δείτε τις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved