Καρύδη: Έκλεισε τα πενήντα και δεν έχει αλλάξει καθόλου! Οι φωτό που θα σας αφήσουν άφωνους (Pics)
Back To the Future

Καρύδη: Έκλεισε τα πενήντα και δεν έχει αλλάξει καθόλου! Οι φωτό που θα σας αφήσουν άφωνους (Pics)

Πραγματικά ο λόγος που μπήκαμε στο πειρασμό να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να θυμηθούμε πώς ήταν η Σμαράγδα Καρύδη πριν χρόνια, ήταν τα γενέθλια της.

Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός γιόρτασε τα 50 της χρόνια με ένα πάρτι υπέροχο.

Και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της σε σύγκριση με αυτές του παρελθόντος διαπιστώσαμε πως οι μόνες αλλαγές που ο χρόνος έχει επιφέρει πάνω της είναι από ελάχιστες ως και ανύπαρκτες.

Χωρίς καμία υπερβολή η Σμαράγδα Καρύδη παραμένει κούκλα και ο χρόνος είναι ο απόλυτος σύμμαχός της.

Η ίδια μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τις πλαστικές είχε αναφέρει:


«Μπορεί να αρχίσεις τις πλαστικές, αλλά δεν γίνεσαι καλύτερος. Μέχρι ενός σημείου θα σε βοηθήσουν να κρατηθείς για ακόμα λίγο νέος, αλλά δεν θα δεις καμιά 80αριά να φαίνεται 30άρα. Τι να το κάνεις το δέρμα τσίτα αν δεν μπορείς να περπατήσεις;».

Όσο για τι κορμί της; Δεν υπάρχουν λόγια, όλα αυτά τα χρόνια έχει διατηρήσει την απίθανη σιλουέτα της και στα 50 της έχει κορμί που θα ζήλευε κάθε 20αρα.


«Δεν αφήνω να πάρω πάνω από τρία ή τέσσερα περιττά κιλά. Τα οποία και φαίνονται κι εκεί σταματάω. Αλλά ποτέ δε θα κάνω εξαντλητικά δίαιτα γιατί δεν μπορώ να πεινάω. Κόβω τα λιπαρά και τα γλυκά, που έτσι κι αλλιώς δεν τρώω και φεύγουν τα κιλά. Αλλά έχω καλό μεταβολισμό γιατί μικρή έτρωγα ποσότητες τραγικές και δεν πάχαινα. Στα 20 μου με φοβόντουσαν. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη», έχει πει η ίδια.

Δείτε την πολλά χρόνια πριν μέχρι και σήμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved