Εσείς θυμάστε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Μενεγάκη με τον Μάκη της; (photos)
Back To the Future

Εσείς θυμάστε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Μενεγάκη με τον Μάκη της; (photos)

Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου το οποίο εξέπληξε την ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο! 

Και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου ξεκίνησε η ιστορία αγάπης της παρουσιάστριας με τον νυν σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Είναι απίστευτο, όμως το γεγονός ότι ενώ ήταν μαζί από το 2010, χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για να κάνουν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους (είχε προηγηθεί κοινή δημόσια εμφάνισή τους στα μπουζούκια τον χειμώνα του 2011 αλλά και αυτή η εμφάνιση ανήκει στο φάσμα των... παπαρατσικών φωτογραφιών του ζευγαριού μιας και τραβήχτηκαν ερήμην τους).

Το ζευγάρι σε πρόσφατες διακοπές του στη Μύκονο.

Ήταν τον Αύγουστο του 2012 όταν το ζευγάρι έδωσε το "παρών" στην έκθεση ζωγραφικής της Λιλίκας Παντζοπούλου, μητέρας του επιχειρηματία, στην Άνδρο και φυσικά τα φλας... άστραψαν καθώς η μέλλουσα νύφη φιλούσε την πεθερά της μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς.

Ιστορική στιγμή καθώς οι φωτογράφοι κατέγραψαν για πρώτη φορά μαζικά την εμφάνιση του ζευγαριού που έτσι και αλλιώς, από την αρχή της σχέσης του είχε αποφασίσει πως θέλει να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Το κρατούν μέχρι τώρα και δεν τους αρέσει να εμφανίζονται σε πολυσύχναστα μέρη όπου γνωρίζουν πως θα είναι πολλοί φωτογράφοι και κάμερες. Μερικές φορές όμως, είναι αναπόφευκτο και έτσι τόσο η Ελένη όσο και ο Μάκης, όταν πρέπει να εμφανιστούν μαζί σε κάποιο event, χαμογελούν σχεδόν αμήχανα μπροστά στο φακό, παρ’ όλο που μιλάμε για μία από τις πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες της χώρας μας.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πάντως, έχει μείνει στην… ιστορία και επειδή πρόκειται για φωτογραφικά κλικ, εννοείται πως είναι πάντα καλά φυλαγμένα στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας τα οποία και σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved