Β. Χατζηβασιλείου: 14 χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε το Πάμε Πακέτο στον Alpha! Πόσο άλλαξε από τότε;
Back To the Future

Β. Χατζηβασιλείου: 14 χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε το Πάμε Πακέτο στον Alpha! Πόσο άλλαξε από τότε;

Η προηγούμενη σεζόν ήταν η 14η συνεχόμενη για την αγαπημένη εκπομπή Πάμε Πακέτο από τη συχνότητα του Alpha, η οποία πλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρήκε στέγη σε άλλο κανάλι. 

Και ενώ το διαζύγιο για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου με το κανάλι της Κάντζας είναι πλέον γεγονός, η ίδια δείχνει ετοιμοπόλεμη για μία εξίσου δημιουργική σεζόν από άλλο τηλεοπτικό μετερίζι.

Η παρουσιάστρια δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της ούτε έχει μιλήσει ανοιχτά για το τέλος αυτής της συνεργασίας, όμως όλο και περισσότερο ακούγεται η φήμη πως έχει ήδη δώσει τα χέρια για συνεργασία με τον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παίρνει την εκπομπή της "Πάμε πακέτο" που όλα αυτά τα χρόνια έφερνε κοντά οικογένειες και διηγούταν απίστευτες ανθρώπινες ιστορίες, και πάει αλλού για να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, που τόσο πολύ τη γεμίζει και την έχει κρατήσει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αλλά και της τηλεθέασης όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς πέρασαν όμως όλα αυτά τα χρόνια για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και πόσο έχει αλλάξει η ίδια στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων; Οι φωτογραφίες της από διάφορες στιγμές της κοσμικής ζωής της, λένε την αλήθεια. Όλες τους απεικονίζουν μία πολύ όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα η οποία συνήθως μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιστή στο ιδιαίτερο στυλ της και πάντα κομψή μιας και γυμνάζεται εντατικά, ούσα πρωταθλήτρια στο χώρο του beach volley, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέρει πώς να τραβά πάνω της τα φωτογραφικά φλας και να ξεχωρίζει, όπου και αν βρίσκεται. Και αν δεν πιστεύετε εμάς, δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της από το 2005 μέχρι σήμερα για να διαπιστώσετε τις αλλαγές που έχει κάνει στο στυλ και την εμφάνισή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved