Ευαγγελία Αραβανή: Θυμάστε πώς ήταν 14 χρόνια πριν; Οι αλλαγές της στο πέρασμα των χρόνων! (photos)
Back To the Future

Ευαγγελία Αραβανή: Θυμάστε πώς ήταν 14 χρόνια πριν; Οι αλλαγές της στο πέρασμα των χρόνων! (photos)

Η Ευαγγελία Αραβανή ήταν, είναι και θα είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της χώρας μας και μάλιστα και με τη... βούλα! 

Η πανέμορφη Ευαγγελία η οποία το 2005 είχε στεφθεί το 2005 Σταρ Ελλάς, κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο ομορφιάς της χώρας μας, στο πέρασμα των χρόνων έχει φροντίσει να διατηρεί όχι μόνο την άψογη σιλουέτα της αλλά και την ομορφιά της όπως τότε που ήταν πιτσιρίκα.

Πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη πλέον, έχει καταφέρει με κάθε της εμφάνιση να γίνεται θέμα συζήτησης με τις σικ επιλογές της και την κομψότητά της.

Η Ευαγγελία Αραβανή επιλέγει πάντα για τις εξόδους της κομψά σύνολα, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο casual chic λουκ και όχι στα βαριά φορέματα και τις εντυπωσιακές τουαλέτες. Αυτά τα φοράει όταν είναι ανάγκη και μόνο για δουλειά αφού, ας μην ξεχνάμε, είναι και ιδιαίτερα περιζήτητη στον κόσμο της μόδας καθώς οι κορυφαίοι οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές την προτιμούν για τα fashion gala.

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχει προβεί ποτέ σε extreme αλλαγές -τύπου να κόψει τα μαλλιά της κοντά ή να τα βάψει άλλο χρώμα- προτιμώντας να διατηρεί τις ξανθιές αποχρώσεις, άλλοτε πιο ανοιχτές και άλλοτε πιο σκούρες.

Τέλος, το μακιγιάζ της είναι πάντα διακριτικό και επιλέγει προϊόντα και χρώματα με τα οποία θα καταφέρει να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της σε κάθε της εμφάνιση.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πέρασμα 14 ολόκληρων χρόνων, από την ημέρα της στέψης της ως Σταρ Ελλάς το 2005, έως το σήμερα. Δείτε την...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved