The Voice: Η μεταμόρφωση της Αρετής Κοσμίδου σε... Aretha! Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα! (photos)
Back To the Future

The Voice: Η μεταμόρφωση της Αρετής Κοσμίδου σε... Aretha! Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα! (photos)

The Voice: H Αρετή Κοσμίδου είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν συμμετείχε στο τάλεντ σόου που τότε προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τότε ήταν μόλις 16 ετών και ανήκε στην ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Μόνο που τελικά τη νίκη είχε πάρει η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριάκου, στερώντας της έτσι το μεγάλο έπαθλο, όχι όμως και τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του τραγουδιού αφού πράγματι η φωνή της είναι υπέροχη.

Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, η Αρετή ωρίμαστε τόσο ηλικιακά όσο και επαγγελματικά και πλέον είναι έτοιμη να κάνει restart στον χώρο του τραγουδιού και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Και αυτή τη φορά είπε να κάνει... πλήρη επαναφορά στον χώρο του πενταγράμμου, αλλάζοντας όχι μόνο στυλ και λουκ αλλά και... όνομα!

Ξεχάστε λοιπόν το Αρετή Κοσμίδου και υποδεχτείτε την... Aretha.

Και αν τη θυμάστε με μακριά μαλλιά και πολύ casual look, θα πρέπει να την ξεχάσετε καθώς πλέον έχει κοντά μαλλιά και θυμίζει πολύ άλλες εποχές στυλιστικά.

Δείτε την παρακάτω gallery με φωτογραφίες της πριν και μετά τη μεγάλη αλλαγή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved