Υπάρχει κάτι σε αυτή τη φωτό του Σταρόβα από το σχολείο που προκαλεί εντύπωση! Το βλέπεις; (photos)
Back To the Future

Υπάρχει κάτι σε αυτή τη φωτό του Σταρόβα από το σχολείο που προκαλεί εντύπωση! Το βλέπεις; (photos)

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από τα σχολικά χρόνια και πραγματικά μας συγκίνησε.

Ο Δημήτρης Σταρόβας τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει αρκετές φορές να μας συγκινήσει και με αυτά που λέει, δείχνει ότι έχει ψυχή.

Σε αυτή τη φωτογραφία που πόσταρε από το σχολείο, υπάρχει κάτι που πρέπει να σου κάνει εντύπωση, αν φυσικά παρατηρήσεις καλά την εικόνα.

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε πάρα πολλά παιδάκια, όμως ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης, είναι ο μόνος που αγκαλιάζει τον συμμαθητή του.

Και αυτό ήταν κάτι που δεν είχε παρατηρήσει ούτε ο ίδιος.

«Αυτό που είμαι ο μόνος που αγκαλιάζει τον διπλανό του.. ομολογώ δεν το είχα παρατηρήσει! Τελικά από μικρός ήμουν πάνω από όλα άνθρωπος!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του και τα likes και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων «έπεσαν βροχή».

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός το μεσημέρι της Παρασκευής (27-09) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του φίλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου βυθίζοντας στη θλίψη φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved