Δείτε πώς είναι σήμερα η Λάρα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (photos)
Back To the Future

Δείτε πώς είναι σήμερα η Λάρα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (photos)

Δύσκολο να ξεχάσουν οι λάτρεις της κωμικής σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που παιζόταν πριν από 11 χρόνια στον ΑΝΤ1 τη φοβερή Λάρα, την πιο ροκ γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης. 

Η κατά κόσμον Έρση Μαλικένζου υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες της μικρής οθόνης και ειδικά για το συγκεκριμένο σίριαλ που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεοπτική γιαγιά Λάρα ήταν η γιαγιά που θα θέλαμε να έχουμε όλοι. Πολύ ανοιχτόμυαλη και καλή φίλη με την εγγονή της. Πώς είναι όμως σήμερα αυτή η γιαγιά που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τη μικρή οθόνη;

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία αισίως έφτασε τα 79 χρόνια ζωής επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα και μάλιστα με μία υπέροχη παράσταση.

Η ηθοποιός η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα αλλά και σε ελληνικές σειρές της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης ("Κόκκινος Κύκλος", "10η Εντολή", "Μαύρα Μεσάνυχτα" κ.α.) πρωταγωνιστεί στο έργο "Οι φάλαινες του Αυγούστου" που ανεβαίνει στο θέατρο Χώρα μαζί με τους Τζένη Ρουσσέα, Νίκο Γαλανό, Μαρία Αντουλινάκη, Μάκη Πατέλη και Γιάννη Μαρίνο.

Φυσικά και δεν σταμάτησε να χαμογελά μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς που έσπευσαν για την πρεμιέρα.

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved