Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στη Μενεγάκη πριν από 8 χρόνια!
Back To the Future

Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στη Μενεγάκη πριν από 8 χρόνια!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν μόλις 23 ετών όταν κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας και έκανε στην Ελένη Μενεγάκη την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. 

Η όμορφη κριτής του GNTM που τόσος ντόρος έχει γίνει για τον άγνωστο πρότερο βίο της, μόνο... τυχαία δεν είναι αφού πράγματι έχει κάνει πολλά πράγματα στο χώρο του μόντελινγκ. Και εμείς απλά έχουμε τα ντοκουμέντα!

Ψάξαμε και βρήκαμε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση η οποία έγινε στην Ελένη Μενεγάκη, πριν από οκτώ χρόνια, όταν η Ηλιάνα είχε κατακτήσει τον κόσμο των καλλιστείων και είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, συμμετέχοντας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Μπορεί να μην κατέκτησε εκεί κάποιον τίτλο, όμως όπως διαπίστωσε και η Ελένη Μενεγάκη στη σύντομη κουβέντα που είχαν, ήταν από τότε ένα κορίτσι με δυνατή προσωπικότητα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και όχι μόνο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Μέσα από αυτή την εμφάνιση μάθαμε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως ότι έχει τεράστια αδυναμία στην αδελφή της Μαριαλένα, ότι οι γονείς της δούλευαν σε μαγαζί με παιχνίδια, πως η μαμά της είναι πολύ μικρή σε ηλικία και πολλές ακόμα juicy λεπτομέρειες της ζωής και της καθημερινότητάς της τότε.

Η σχέση που δεν γνωρίζαμε!

Στην ίδια τηλεοπτική της εμφάνιση είχε αποκαλυφθεί επίσης πως η Ηλιάνα εκείνο το διάστημα ήταν ερωτευμένη με έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό, τον Γιάννη ο οποίος σπούδαζε Αρχιτεκτονική στον Βόλο ενώ εκείνη μοίραζε τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και την Πάτρα. Τόσο παλιά μιλάμε αφού ακόμα δεν είχε ξεκινήσει τη διεθνή καριέρα της ως μοντέλο. Κανείς δεν γνωρίζει πώς έφτασε στον χωρισμό το ζευγάρι όμως εκείνο που μάθαμε από τη συγκεκριμένη τηλεοπτική της εμφάνιση είναι πως η Ηλιάνα έζησε τον πρώτο της έρωτα στην ηλικία των μόλις 14 ετών στο σχολείο με ένα αγόρι με τον οποίο τελικά δημιούργησε σχέση όταν πλέον ήταν και οι δύο στο λύκειο.

Δείτε το βίντεο... ντοκουμέντο παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved