Σοκαριστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο: Η Αλίκη αναίσθητη πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι! (photos)
Back To the Future

Σοκαριστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο: Η Αλίκη αναίσθητη πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι! (photos)

Μία φωτογραφία που στη θέα της και μόνο γκρεμίζεται το λαμπερό εκείνο πλάσμα της δεκαετίας του '60 που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες.

Πρωταγωνίστρια στην εν λόγω φωτογραφία, φυσικά, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία φέρνει στο φως ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της αξέχαστης εθνικής σταρ που δεν είχε δει ποτέ ξανά κανείς παρά μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι.

Στη φωτογραφία η Αλίκη απεικονίζεται σε χειρουργικό κρεβάτι, χωρίς τις αισθήσεις της. Όπως εξήγησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της συγκλονιστικής φωτογραφίας: «Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα... Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής».

Αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της αξέχαστης σταρ η οποία ήθελε όσο τίποτα άλλο να γίνει μαμά και να ζήσει τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της. Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες, αγωνίες και άγχη, κατάφερε να αποκτήσει τον γιο της τον οποίο και υπεραγαπούσε!

Εννοείται πως η φωτογραφιά κατέγραψε στο λογαριασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο instagram ρεκόρ σε likes καθώς είναι σπάνια.

Δείτε στην παρακάτω gallery την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved