Τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα της ελληνικής σόουμπιζ μέσα από σπάνιες ρετρό φωτογραφίες! (photos)
Back To the Future

Τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα της ελληνικής σόουμπιζ μέσα από σπάνιες ρετρό φωτογραφίες! (photos)

Τις προηγούμενες δεκαετίες, αν δεν έβλεπες την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη ή τη Ζωή Λάσκαρη στο εξώφυλλο των περιοδικών, δεν είχαν έρθει ακόμα τα Χριστούγεννα

Όλα τα περιοδικά της εποχής έκλειναν από νωρίς τους καλλιτέχνες για να φωτογραφηθούν για τα εξώφυλλά τους και όσο πιο λαμπεροί πόζαραν, τόσο πιο υψηλές πωλήσεις σημείωναν!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ευχόταν χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος ποζάροντας με την πιο όμορφη τουαλέτα της, η Τζένη Καρέζη "φορούσε" το πιο όμορφο χαμόγελό της και η Ζωή Λάσκαρη υποδεχόταν στο στολισμένο γιορτινά σπίτι της τον φωτογραφικό φακό και πόζαρε με τη μόλις λίγων μηνών -τότε- κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου.

Οι εποχές αυτές πάνε ανεπιστρεπτί όμως μερικά πράγματα μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Όπως οι λαμπερές εκείνες εποχές, γεμάτες χλιδή αλλά και θαλπωρή.

Με τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery οι παλιότεροι θα θυμηθούν και οι νέοι θα γνωρίσουν αυτή την τόσο μαγική και γεμάτη... χρυσόσκονη εποχή, τότε που άνθιζε ο ελληνικός κινηματογράφος και μεσουρανούσαν τα πιο λαμπρά αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved