Οι αναμνήσεις του Ντάνου: Ανέβασε φωτογραφίες από την εποχή που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Back To the Future

Οι αναμνήσεις του Ντάνου: Ανέβασε φωτογραφίες από την εποχή που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στον καιρό της καραντίνας λόγω κορονοϊού, γυρνάει τον χρόνο πίσω μέσα από φωτογραφίες που του φέρνουν το μυαλό όμορφες αναμνήσεις. 

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor και ηθοποιός, έψαξε τα συρτάρια του για... ξεχασμένες φωτογραφίες και βρήκε... θησαυρό. Συγκεκριμένα βρήκε φωτογραφίες του από την εποχή που ασχολούνταν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν είναι περάσει από τις εξής ομάδες: Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Αστέρα και Ρόδο.

Μάλιστα, τη σεζόν 2004-2005 που έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου στη Β' Εθνική, είχε καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του όπως και αργότερα όταν έπαιξε στη Γ' Εθνική με τη Ρόδο. Από το 2007 έως το 2009 αγωνίστηκε και πάλι στη Β' Εθνική με τον Εθνικό Αστέρα.

Για μία ακόμα σεζόν επέστρεψε στη Ρόδο που είχε ανέβει και εκείνη στη Β' κατηγορία και ύστερα σταμάτησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Πώς αλλιώς θα καταφέρναμε εμείς να τον γνωρίσουμε, λίγα χρόνια μετά μέσα από το Survivor;

Οι φωτογραφίες που βρήκε πάντως, και τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φαίνεται πως τού έφεραν στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Δείτε τις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved