Το… επικό throwback πασίγνωστης Ελληνίδας! Ούτε καν πάει το μυαλό σας ποια είναι! (photos)
Back To the Future

Το… επικό throwback πασίγνωστης Ελληνίδας! Ούτε καν πάει το μυαλό σας ποια είναι! (photos)

Αν και όμορφη και τη δεκαετία του '90 η εν λόγω Ελληνίδα σταρ είναι τελείως διαφορετική σήμερα από ό,τι τότε. Μήπως την αναγνωρίζεις;

Ευτυχώς που χάρη στον κορονοϊό, οι διάσημοι της χώρας μας μένουν σπίτι και ανατρέχουν στα συρτάρια τους από όπου και ανασύρουν παλιές φωτογραφίες τους οι οποίες τούς φέρνουν στο μυαλό υπέροχες αναμνήσεις.

Όπως αυτές που ανέβασε η εν λόγω celebrity η οποία δέχτηκε την... πρόκληση φίλων της και ανέβασε φωτογραφίες της από την εποχή που ζούσε τη νιότη της στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

«Η Ξάνθη είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι σημείο αναφοράς στη ζωή μου. Έζησα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Ως παιδί έπαιζα ανέμελα με τους φίλους μου στη γειτονιά μας, στην Κυψέλη κρυφτό, κυνηγητό, πηδούσαμε φωτιές του Αϊ Γιάννη, όμορφα χρόνια» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η ίδια.

Και στις φωτογραφίες του παρελθόντος που ανέβασε , έγραψε στη λεζάντα: «Πρωί .... και βράδυ!!! Το μουστάκι του «τσολιά» έφυγε αλλά το γυαλί παρέμεινε!!! Και το φρύδι .... γαϊτάνι!!!». Και η αλήθεια είναι πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, από τα οποία απαλλάχτηκε τα τελευταία χρόνια, την έκαναν να μοιάζει με... άλλη. Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved