Η Έλενα Παπαρίζου κάνει throwback και θυμίζει και σε εμάς τις μεγάλες της στιγμές με τους Antique
Back To the Future

Η Έλενα Παπαρίζου κάνει throwback και θυμίζει και σε εμάς τις μεγάλες της στιγμές με τους Antique

Ήταν 1999 όταν οι Antique, το μουσικό δίδυμο των Έλενα Παπαρίζου και Νίκου Παναγιωτίδη συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό με το τραγούδι «Opa Opa».

Δύο χρόνια αργότερα, το 2001, τα Ελληνόπουλα που ζούσαν στη Στοκχόλμη έλαβαν μέρος στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και κατάφεραν να κατακτήσουν την τρίτη θέση. Το συγκρότημα το 2003 διαλύθηκε, ωστόσο, η φιλία της Έλενας και του Νίκου παραμένει δυνατή.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης, συναντήθηκαν είκοσι χρόνια μετά την ηχογράφηση του πρώτου τους τραγουδιού, με την τραγουδίστρια να ποστάρει κοινή τους φωτογραφία στα social media με το εξής σχόλιο:

«Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε.

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε» είχε γράψει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πριν από ένα χρόνο όταν οι «Antique» έκλειναν 20 χρόνια.

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε πρόσφατα ένα ακόμα throwback και ανέβασε φωτογραφίες με τον Νίκο Παναγιωτίδη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved