Ελάχιστες πιθανότητες να αναγνωρίσετε τον νεαρό της φωτό! Σήμερα πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες!
Back To the Future

Ελάχιστες πιθανότητες να αναγνωρίσετε τον νεαρό της φωτό! Σήμερα πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες: Πάνε πολλά χρόνια -συγκεκριμένα 19 ολόκληρα χρόνια- από τότε που τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία και θα λέγαμε ότι σήμερα υποδύεται στη σειρά του ΑΝΤ1 έναν πραγματικό... κόντρα ρόλο! 

Το 2001, στη Ρόδο, διατηρούσε μπαράκι και μάλιστα έμπαινε πίσω από την μπάρα για να φτιάξει κοκτέιλ και να συναναστραφεί τουρίστες και τουρίστριες που έσπευδαν στο μαγαζί για να διασκεδάσουν. Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Σίγουρα όχι αφού εξωτερικά τουλάχιστον είναι πλέον αγνώριστος.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του και μάλιστα αποτελεί αποκάλυψη αφού πρόκειται για άγνωστη πτυχή της ζωής του:

«Είχα ένα μπαράκι στη Ρόδο, το «Alter Ego», για 12 χρόνια, μαζί με τον Κωστή και τον Κυριάκο, στο οποίο κάναμε παραστάσεις και συναυλίες. Λειτουργούσε μόνο τον χειμώνα, γιατί τα καλοκαίρια προσπαθούσαμε να γυρίσουμε και να μάθουμε τον κόσμο».

Για να μη σας... παιδεύουμε άλλο, δείτε στην gallery για ποιον ηθοποιό και πρωταγωνιστή στις Άγριες Μέλισσες πρόκειται...

Σήμερα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του καστ της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 που ακόμα και στις επαναλήψεις, λατρεύεται από το τηλεοπτικό κοινό.

Πλέον, ο γνωστός ηθοποιός ακολουθεί έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, έχοντας αφοσιωθεί στην τέχνη που υπηρετεί. Ζει στην Αθήνα και παρακολουθεί με μεγάλη αγάπη τα πολιτιστικά τεκταινόμενα, κάνοντας πολλά σχέδια για το μέλλον σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική του φύση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100