Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Αναβιώνει μία θρυλική σκηνή! Δείτε πώς είναι σήμερα!
Back To the Future

Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Αναβιώνει μία θρυλική σκηνή! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Η συγκεκριμένη περσόνα που άφησε... εποχή με τις ατάκες, επιστρέφει και αναβιώνει μία από τις πιο γνωστές σκηνές της αγαπημένης σειράς! 

Η Ελένη Σιδερά είναι η ηθοποιός που υποδύθηκε την Υφαντή από τη συγκεκριμένη κωμική σειρά που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η ηθοποιός, λοιπόν αναβίωσε στο Tik Tok μια από τις πιο γνωστές σκηνές από τις Σαββατογεννημένες. Σε αυτήν η κυρία Τόγκα την εξετάζει στο μάθημα της ιστορίας και τη ρωτά για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Για την Ελένη Σιδερά, ο ρόλος της Νταίζης Υφαντή στη συγκεκριμένη σειρά, μιας μαθήτριας στην τάξη της κυρίας Τόγκα την οποία ενσάρκωνε η αγαπημένη Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξε σημαντικός για την εξέλιξη της πορείας της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Υφαντή ήταν η μονίμως αδιάβαστη μαθήτρια η οποία είχε μεγαλύτερη από ό,τι θα έπρεπε, δόση ρομαντισμού στην ψυχωσύνθεσή της και ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Αχμέντ.

Όσοι ήσασταν φανατικοί της σειράς θα θυμάστε πως η μητέρα της Νταίζης Υφαντή δεν ήθελε ούτε να ακούει για τον Αχμέντ με την ίδια την Υφαντή να δοκιμάζει συνεχώς διαφορετικά στυλ καθώς δεν είχε βρει ακόμα τι της ταίριαζε. Κορυφαίο ήταν το στυλ της... «γκοθομεταλού» που μας είχε προκαλέσει πολύ γέλιο.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, η Ελένη Σιδερά η οποία εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με το ραδιόφωνο ως παραγωγός, είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Παρίση και είναι μητέρα δύο παιδιών. Μαζί ζουν στην Κύπρο και απολαμβάνουν μία ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Μετά από τόσα χρόνια, η ηθοποιός αναβιώνει σε ένα υπέροχο βίντεο στο Tik Tok τη σκηνή που η Καίτη Τόγκα την εξετάζει στο μάθημα της ιστορίας και τη ρωτάει για τη Μικρασιατική καταστροφή. Και όπως πάντα, η Υφαντή είναι αδιάβαστη!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε:

Δείτε την... πρωτότυπη σκηνή από τη σειρά Σαββατογεννημένες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved