Ζουγανέλη: Θυμάσαι πώς ήταν πριν επτά χρόνια; Βρήκαμε φωτό και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!
Back To the Future

Ζουγανέλη: Θυμάσαι πώς ήταν πριν επτά χρόνια; Βρήκαμε φωτό και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Φωτογραφίες που μας πήγαν αρκετά χρόνια πίσω, τότε που η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν πραγματικά μια άλλη!

Η αλήθεια είναι πως η ερμηνεύτρια από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής της στο χώρο έχει κάνει δεκάδες αλλαγές κυρίως στα μαλλιά της αλλά η πιο μεγάλη αλλαγή ήρθε όταν πήρε την απόφαση να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα, όχι γιατί είναι κάτι προσωπικό αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά.

Στη συνέχεια κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει άλλα πολλά προβληματάκια που είναι να αντιμετωπίσω. Δεν με στοιχειώνει. Ακόμη και η παχυσαρκία θεωρώ ότι ήταν μια διαδρομή που με έβαλε στον δρόμο μιας ουσίας. Επειδή ήμουν στην εφηβεία μου ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα, το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι χρήσιμο», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλώντας για το θέμα των περιττών κιλών της.

Σε κάθε νέα φάση της ζωής της αυτό που τη σηματοδοτούσε –εκτός βέβαια από τις μεγάλες επιτυχίες που κάθε φορά έκανε- ήταν αυτές που βλέπαμε τα μαλλιά της. Άλλοτε κόκκινα και άλλοτε καστανά ή ξανθά, άλλοτε μακριά και άλλοτε κοντά. Πάντα όμως ήταν το ίδιο γοητευτική και όμορφη.

Ψάχνοντας βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες της από το 2013 που ήταν σε περιοδεία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Δες πώς ήταν τότε στη gallery που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved