Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν! Αγνώριστες οι δύο τραγουδίστριες
Back To the Future

Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν! Αγνώριστες οι δύο τραγουδίστριες

Και οι δύο εικονιζόμενες έχουν διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού με τη δεξιά κυρία να συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. 

Υπηρέτησαν τελείως διαφορετικό ρεπερτόριο καλλιτεχνικά, όμως κάπου στις αρχές του '80 είχαν συνεργαστεί για λίγο σε κάποιο σχήμα.

Μήπως τις αναγνωρίσατε;

Η καλλονή αριστερά πάντως είναι αδελφή πασίγνωστου Έλληνα ερμηνευτή και είχε παντρευτεί τον γιο ενός από τους θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου.

Όσο για την καλλονή δεξιά την οποία σίγουρα δεν πάει ο νους σας ποια είναι, υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες φίρμες της δεκαετίας του '90, έχει έναν πολύ επιτυχημένο γάμο με Έλληνα τραγουδοποιό και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιες πρόκειται:

Κοινό σημείο αναφοράς και των δύο καλλιτεχνών ο Γιάννης Φλωρινιώτης με τον οποίο είχαν συνεργαστεί από όταν ήταν έφηβες. Το πηγαίο ταλέντο τους και η καλλιτεχνική τους προσωπικότητα εντοπίστηκαν αρκετά νωρίς από τον τραγουδιστή ο οποίος τις είχε εντάξει στο μπαλέτο του, με τις δύο τραγουδίστριες να έχουν έναν καλό δάσκαλο για να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved