Το Dolce Vita επέστρεψε! Το παραλήρημα στο Twitter και ο Λιάγκας! (photos)
Back To the Future

Το Dolce Vita επέστρεψε! Το παραλήρημα στο Twitter και ο Λιάγκας! (photos)

Ποιος δεν θυμάται την επιτυχημένη σειρά του Mega Dolce Vita με πρωταγωνιστές την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη

Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα στο Μεγάλο κανάλι στις 5 Οκτωβρίου του 1995 και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης που είχε σημειώσει, ήταν πράγματι θεαματικά.

Η ιστορία του, την οποία είχαν επιμεληγθεί με περίσσια αγάπη και πολύ χιούμορ ο Αλέξανδρος Ρήγας (Δυο Ξένοι, Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη) και ο Λευτέρης Παπαπέτρου (Εγκλήματα, Είσαι το ταίρι μου) αφορούσε στη Χριστίνα Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) η οποία επιστρέφοντας οδικώς από τη Ρώμη προς τη Περούτζια, αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει σε κάποιο μοτέλ λόγω κακοκαιρίας.

Εκεί συνάντησε και τον Αντώνη Καλούδη (Θανάση Ευθυμιάδη), με τον οποίο πέρασε μια βραδιά πάθους, για να μάθει λίγες μέρες αργότερα πως επρόκειτο για τον σύντροφο της κόρης της. Από εκείνο το βράδυ αναγκάστηκε να κρύβει το πάθος της για εκείνον, με τον φόβο πάντα μην γίνει γνωστό το παράνομο αυτό ειδύλλιο.

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο λοιπόν, έκανε πέρασμα ένας νεαρός ο οποίος έμοιαζε πολύ με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα στο Twitter ένα στοπ καρέ με τον συγκεκριμένο νέο έφερε το... παραλήρημα όμως δεν πρόκειται για τον δημοσιογράφο αλλά για κάποιον που απλά του μοιάζει πολύ.

Φυσικά, 25 χρόνια πριν, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εντελώς διαφορετικός από ό,τι σήμερα και προφανώς δεν έκανε και μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσει στον κόσμο της υποκριτικής καθώς τον κέρδισε η δημοσιογραφία.

Δείτε τη σκηνή της εμφάνισης του Γιώργου Λιάγκα στη θρυλική σειρά (11.15").

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved