Το μωράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός (Pics)
Back To the Future

Το μωράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός (Pics)

Είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι λίγες και οι φορές εκείνες που ποστάρει και φωτογραφίες της από το παρελθόν.

Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε ποστάρει μια υπέροχη φωτογραφία από τότε που ήταν μωράκι.


«Ναι, τα έχω παρατήσει, είχα αποφασίσει να σταματή­σω, είχα ασχοληθεί με τη μουσική και μετά συνειδητοποίησα ότι είναι κρίμα, από τη στιγμή που έχω πα­λέψει τόσα χρόνια, να τ' αφήσω. Απείχα σχεδόν για δύο χρόνια κι άλλη μια φορά για 3 μήνες, όμως κατάλαβα ότι δεν αξίζει κανένας και τίποτα για να χαραμίσει αυτό που αγαπάς και να μην το κυνηγήσεις μέχρι τελικής πτώσεως.


Μου αρέσει να ζω τη ζωή μου με αγάπη κι έτσι θα συνεχίσω. Ας υπάρχουν άνθρωποι κακοπροαίρετοι, που άλλοτε με κοροϊδεύουν, άλλοτε προσπαθούν να "μου κόψουν τα φτερά", κι άλλοτε προσπαθούν να με υποβιβάσουν, γιατί ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά απ' ό,τι το βλέπει ο περισσότερος κόσμος, δεν μ' απασχολεί καθόλου.
Αν μου δίνεται η ευκαιρία να βγω από μια τέτοια κατάσταση, όσο καλός κι αν είναι ο ρόλος και πρωταγωνιστικός στην τηλεόραση να είναι, εγώ τον παρατάω άνετα για να πάω σε μια άλλη δουλειά, που θα είναι μικρότερη, κι αν βγάζω λιγότερα λεφτά, θα έχω την υγεία μου και
Συνήθως, τα αγνοώ όλα αυτά, δε δίνω σημασία, γιατί αν δώσω σημασία και κάτσω ν' ασχοληθώ, θα τα παρατήσω, όπως έχω κάνει και στο παρελ­θόν», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved