Σπάνια φωτό: Η Ελένη Μενεγάκη πριν από 24 ολόκληρα χρόνια σε ταξίδι στη Βενετία!
Back To the Future

Σπάνια φωτό: Η Ελένη Μενεγάκη πριν από 24 ολόκληρα χρόνια σε ταξίδι στη Βενετία!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη από την πρώτη στιγμή που μπήκε στις ζωές μας μέσω της τηλεόρασης να μην έχει αλλάξει όμως είναι υπέροχο όταν ανακαλύπτει κανείς σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκείνη την εποχή. 

Αυτό συνέβη και τώρα, με αφορμή το ποστ γνωστού φωτογράφου στη σελίδα του στο instagram.

Ο λόγος για τον Νίκο Δρούκα ο οποίος έχει φωτογραφίσει... άπαντες! Και όταν λέμε άπαντες στην ελληνική σόουμπιζ, το εννοούμε ενώ έχει φωτογραφίσει και πολλούς αστέρες του εξωτερικού όταν αυτοί επισκέπτονταν τη χώρα μας.

Ο εν λόγω φωτογράφος λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία του με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας το πού και το πότε:

"Αρχές φθινόπωρου 1996 στη Βενετία που είχαμε πάει για τηλεοπτικό γύρισμα του “Πρωινός Καφές” με την απόλυτη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης που με βοήθησε τα μέγιστα στο ξεκίνημά μου ως φωτορεπόρτερ παρότι ξεκινήσαμε χρονικά την ίδια περίοδο” έγραψε χαρακτηριστικά, ποζάροντας δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Πάντα κομψή, πάντα όμορφη και ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, φυσικά και κερδίζει τις εντυπώσεις στο ενσταντανέ.

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved