Έχετε δει τον Απόστολο Ρουβά σε παιδική ηλικία; Ανέκδοτες φωτογραφίες!
Back To the Future

Έχετε δει τον Απόστολο Ρουβά σε παιδική ηλικία; Ανέκδοτες φωτογραφίες!

Ο Απόστολος Ρουβάς φέτος είδε τις μετοχές του στην τηλεόραση να ανεβαίνουν ιδιαίτερα στο χρηματιστήριο της σόουμπιζ μετά την απόφασή του να είναι ο σεφ στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο σεφ και μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά κάνει τα πρώτα σταθερά του βήματα στον χώρο της μικρής οθόνης και δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά.

Είναι εκείνος ο κουλ τύπος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε για φίλο ή ακόμα και για αδελφό αφού είναι ο άνθρωπος που ξέρει τη λύση πάντα για κάθε πρόβλημα, είναι πάντα πολύ ήρεμος και φροντίζει για όλα πριν από όλους.

Πώς ήταν όμως ως πιτσιρίκι;

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή DOT, τις έκανε και αυτός τις ζαβολιές του ως παιδί, όταν ζούσε με την οικογένειά του στην όμορφη Κέρκυρα.

Οι φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή από την παιδική του ηλικία είναι πραγματικά σπάνιες και για πρώτη φορά είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Απόστολος Ρουβάς "ξέθαψε" από το προσωπικό του άλμπουμ μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του ως παιδί και τις μοιράστηκε μαζί μας.

Και μη νομίζετε ότι έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Το αντίθετο μάλιστα αφού από τότε έχει παραμείνει στο πρόσωπό του εκείνη η παιδική αθωότητα αλλά και το λαμπερό του χαμόγελο που εδώ που τα λέμε, μοιάζει πολύ με εκείνο του αδελφού του Σάκη. Άλλωστε, οι δυο τους μοιάζουν έτσι και αλλιώς πολύ και όχι μόνο στο χαμόγελο.

Δείτε τις εν λόγω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved