Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε την πιο μοντέρνα κουζίνα για εκείνη την εποχή! Σπάνια φωτό
Back To the Future

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε την πιο μοντέρνα κουζίνα για εκείνη την εποχή! Σπάνια φωτό

Μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την κουζίνα της.

Πρόκειται για ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την τελευταία φωτογράφιση που έκανε η ηθοποιός το 1996, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η φωτογράφιση είχε γίνει στο σπίτι της και φωτογραφήθηκε με την καλή της φίλη, συνεργάτιδα και αμπιγιέζ επί σειρά δεκαετιών, Νότα Κονοπίση.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, από την κουζίνα της, που θαρρεί κανείς πως μπαίνει σε μια κουζίνα της εποχής μας, λευκή, άνετη και μοντέρνα, ανέβηκε σε λογαριασμό του Instagram από σελίδα θαυμαστών αφιερωμένη στην μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ όλων των εποχών, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και είναι ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το προσωπικό αρχείο της σελίδας.

«Αρχείο : Από το προσωπικό αρχείο της σελίδας
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία φωτογράφιση που έκανε στο σπίτι της
την άνοιξη του 1996 μαζί με την πίστη της φίλη, συνεργάτιδα και αμπιγιέζ Νότα Κονοπίση», σημειώνεται στη λεζάντα.

Είχε πράγματι την πιο μοντέρνα για εκείνη την εποχή, κουζίνα. Το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην οδό Στησιχόρου ήταν ένα πραγματικό ανάκτορο στο αριστοκρατικότερο μέρος της Αθήνας.

Το διαμέρισμα επιπλώθηκε σε μοντέρνο για την εποχή στιλ, όλο σουηδικό ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και νεωτερισμούς. Centerpiece το μπαρ, που την εποχή εκείνη ήταν απαραίτητη προσθήκη στα αθηναϊκά νοικοκυριά.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’70 άλλαξε την διακόσμηση, που πλέον συντονίστηκε με τις μαξιμαλιστικές τάσεις της δεκαετίας. Χρυσοποίκιλτοι καθρέφτες, βαρύτιμα ασημένια κηροπήγια, λευκές μοκέτες, πίνακες του Βασιλείου, γυάλινα τραπέζια και μια σειρά από επίχρυσους Βούδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved