Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ: Συλλεκτική φωτό! Ο γάμος πριν 56 χρόνια και η ξεχωριστή μπομπονιέρα
Back To the Future

Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ: Συλλεκτική φωτό! Ο γάμος πριν 56 χρόνια και η ξεχωριστή μπομπονιέρα

Μία συλλεκτική φωτογραφία από τον γάμο των αξέχαστων Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε πρόσφατα ο γιος τους Γιάννης στον επίσημο λογαριασμό που φέρει το όνομα της κορυφαίας ηθοποιού. 

Με αφορμή την επέτειο 56 χρόνων από τον... θρυλικό -πλέον- γάμο του ζευγαριού στις 18 Ιανουαρίου του 1963 στους Δελφούς, κατά τον οποίο είχε γίνει... χαμός, ο Γιάννης ανέβασε μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία από το προσωπικό του αρχείο το οποίο είναι πλουσιότατο και φυσικά πολύ ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η πανάκριβη -για την εποχή- μπομπονιέρα του ζευγαριού που τη μοίρασε στους καλεσμένους του μετά το μυστήριο.

Η μπομπονιέρα ήταν ασημένια και επρόκειτο για ένα μικρό κουτί που έφερε τα μονογράμματα των νεονύμφων.

Ο γάμος αυτός είχε φιλοξενηθεί σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στους Δελφούς με εκπληκτική θέα όπου στήθηκε ένα απίστευτο γλέντι με αρνιά και πολύ τραγούδι. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο τώρα ανακαινίζεται για να φιλοξενήσει στο μέλλον τουρίστες και κόσμο που θέλει να γνωρίσει την όμορφη περιοχή.

Αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων, είχε αποκαλύψει παλιότερα πως την ημέρα του γάμου του ζευγαριού οι Δελφοί είχαν γίνει το κέντρο του κόσμου και πως η πανέμορφη νύφη, είχε ετοιμαστεί στη σουίτα με τον αριθμό 40 που έγινε φυσικά το πιο περιζήτητο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved