Συλλεκτικό βίντεο: Ο τελικός της πρώτης Φάρμας και η μεγάλη νικήτρια! Τη θυμάστε;
Back To the Future

Συλλεκτικό βίντεο: Ο τελικός της πρώτης Φάρμας και η μεγάλη νικήτρια! Τη θυμάστε;

Η Φάρμα: Τον ερχόμενο Μάρτιο θα δούμε τη νέα εκδοχή του ριάλιτι αγροτών και φυσικό είναι να γυρνάμε τον χρόνο πίσω για να θυμηθούμε τον πρώτο κύκλο της που είχε προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στο Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Τότε λοιπόν, πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, είχαν λάβει μέρος 14 άντρες και γυναίκες οι οποίοι απαρνήθηκαν τον πολιτισμό για 90 ολόκληρες μέρες.

Ο τελικός της πρώτης «Φάρμας» πριν από 19 χρόνια και μάλιστα την περίοδο των γιορτών, τότε, είχε καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες χιλιάδες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Μεγάλη νικήτρια του εξαιρετικά πετυχημένου reality show η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κέρδισε τότε 150.000 Ευρώ, στερώντας τα από τον μεγάλο αντίπαλό της, τον 49χρονο τότε Γιάννη Μασαλά. Το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την είσοδο του Μασαλά στο παιχνίδι και την καθημερινότητα των παικτών:

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και η Ειρήνη, κράτησε την ίδια στάση που είχε από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το reality του Mega που την έκανε διάσημη και πλούσια.

Αν και εκείνη την εποχή, ειδικά το θέμα του ειδυλλίου της με τον συμπαίκτη της Αλέξη Αρβανιτίδη "πουλούσε τρελά", η Ειρήνη Πιπιτσούλη προτίμησε να απέχει από την δημοσιότητα και να επιστρέψει στη ζωή που έκανε πριν την συμμετοχή της στο παιχνίδι. Σαν να μην την έζησε ποτέ.

Ναυαγοσώστρια τότε, δύτρια αργότερα είναι λάτρης των extreme sports και "έχτισε" κορμί ενώ συνέχισε να γυμνάζεται καθημερινά.

Θυμάστε όμως αλήθεια την τελευταία μεγάλη μάχη των δύο φιναλίστ; Δείτε το συλλεκτικό βίντεο παρακάτω του τελικού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved