Διπλοπενιές: Το άγνωστο περιστατικό με Παπαμιχαήλ! Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια
Back To the Future

Διπλοπενιές: Το άγνωστο περιστατικό με Παπαμιχαήλ! Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια

Κάννες, 1966. Ο θρυλικός καβγάς Αλίκη - Δημήτρης VS Ρίκας.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη είχαν πάει εκεί για την προώθηση της ταινίας τους «Διπλοπενιές».

Η Ρίκα βρισκόταν εκεί επίσης. Ο καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Παπαμιχαήλ και του Βίκτωρα Μιχαηλίδη, παραγωγού της ταινίας. Πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια γιατί ο Παπαμιχαήλ ισχυρίστηκε ότι ο Μιχαηλίδης αγνόησε την Αλίκη και ήθελε να προβάλει τη Ρίκα στους δημοσιογράφους.

Η Ρίκα Διαλυνά μιλά στο Gala το επεισόδιο για το περιστατικό

«Τα άσχημα τα ξεχνάω. Και δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτή τη φάση. Εμένα στην Ιταλία με λάτρευαν οι παπαράτσι. Τότε οι παπαράτσι σε ανέβαζαν και σε κατέβαζαν. Όταν με είδαν, άρχισαν να με φωτογραφίζουν και η Αλίκη νόμιζε ότι ήταν φτιαχτό. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ το δημιούργησε όλο αυτό, όχι η Αλίκη.

Την Αλίκη την αγαπούσα, δεν με έβλεπε ανταγωνιστικά. Και θυμάμαι ότι ένας δημοσιογράφος είχε γράψει την ιστορία υπέρ εμού. Δεν θέλω, όμως, να σκέφτομαι τα άσχημα. Και δεν έχω κακίες. Έζησα μια υπέροχη ζωή. Όταν έγραφα το βιβλίο μου, έλεγα πως ήταν όνειρο και όταν είδα τους ηθοποιούς που έχω συνεργαστεί στις φωτογραφίες, είπα ότι δεν ήταν όνειρο τελικά. Είχα μια καλή νεράιδα και ταυτόχρονα μια κακή νεράιδα.

Όταν ήμουν στη Γερμανία για τα γυρίσματα μιας ταινίας, μου είπαν: "Πεθαίνει ο πατέρας σου". Πήρα άδεια 24 ώρες. Μόλις γύρισα, είχα να κάνω μια σκηνή στην οποία κορόιδευα τους πεθαμένους. Όταν την τελείωσα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: "Ο πατέρας σου έφυγε". Εκείνη λοιπόν τη στιγμή η κακή νεράιδα είχε κάνει τη δουλειά της. Και δυστυχώς, δουλεύουν και οι δύο νεράιδες στη ζωή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved