House of Fame: Όταν η Αλεξάνδρα έφτανε στον τελικό του Junior Music Stars
Back To the Future

House of Fame: Όταν η Αλεξάνδρα έφτανε στον τελικό του Junior Music Stars

House of Fame: Η Αλεξάνδρα Κολαΐτη έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω της το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των κριτών της Ακαδημίας ενώ πρόσφατα την είδαμε και να μετατρέπεται και σε μια εντυπωσιακή κοκκινομάλλα.

H Αλεξάνδρα Κολαΐτη είναι 19 ετών, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Νέα Σμύρνη. Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, αποφοίτησε με 19.6 και τώρα σπουδάζει Marketing και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Photo-by---in-House.jpg

Η μουσική είναι στο DNA της. αφού ο πατέρας της είναι ερασιτέχνης μουσικός και στιχουργός.

Εκτός από το να τραγουδάει, παίζει κιθάρα και σαξόφωνο. Έχει πάθος με το χοροθέατρο και τα μιούζικαλ. Από 3 ετών κάνει μπαλέτο, μοντέρνους χορούς, hip hop, και κλακέτες!

Αν και μόνο 19 ετών, έχει συμμετάσχει σε πολύ γνωστά μιούζικαλ, θεατρικές παραστάσεις και έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση όπως στη σειρά "Ου φονεύσεις".

Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα, που έκανε στο Εθνικό, τη βοήθησαν να πάρει μέρος σε 2 θεατρικές παραστάσεις, στη «Μελωδία της ευτυχίας» και στο ‘Billy Elliot”. Έχει στη συλλογή με τα βραβεία της 1 χάλκινο και 1 χρυσό μετάλλιο από το 4ο και 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading hip hop αντίστοιχα. Το μεγάλο της όνειρο είναι μια λαμπρή καριέρα στο Broadway!

Είναι συνεργάσιμη και ανταγωνιστική, ενώ θεωρεί πως η εξωτερική εμφάνιση δεν αρκεί για να κάνεις καριέρα στο τραγούδι. Θα ήθελε να τραγουδήσει με τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ το μόνο που φοβάται τώρα που βρίσκεται μέσα στην Ακαδημία είναι η αρνητική κριτική. Μέχρι στιγμής πάντως τα έχει πάει μία χαρά αφού σε κάθε εμφάνισή της στο stage του House of Fame εντυπωσιάζει.

Λίγοι όμως γνωρίζουν πως η Αλεξάνδρα είναι εξοικειωμένη εδώ και πολλά χρόνια με το θεατρικό σανίδι, κάποια μουσική σκηνή ή τα τηλεοπτικά πλατό κάποιου talent show. Και αυτό γιατί έχουμε ξαναδεί την Αλεξάνδρα τηλεοπτικά και μάλιστα σε εφηβική ηλικία.

Ήταν μόλις 14 ετών όταν συμμετείχε στο Junior Music Stars που παρουσίαζε και διεύθυνε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Αλεξάνδρα δεν είχε βρεθεί εκεί μόνη αλλά είχε μόνιμα κοντά της τον μουσικό πατέρα της ο οποίος, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ανήκε στην ορχήστρα του σόου. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο σε εμφάνισή της στη σκηνή του House of fame!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved