Αυτό ήταν το ομορφότερο Πάσχα για τη Φαίη Σκορδά και δεν ήταν στην Ελλάδα!
Back To the Future

Αυτό ήταν το ομορφότερο Πάσχα για τη Φαίη Σκορδά και δεν ήταν στην Ελλάδα!

Πάσχα 2021: Πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, πολύ ίδιο όμως με το περσινό θα είναι το φετινό Πάσχα.

Η κατάσταση που ζούμε είναι αναμφισβήτητα πρωτόγνωρη, ωστόσο, όλοι μας θα δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια για να περάσουμε φανταστικά παρά τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας.

Οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz συνήθιζαν κάθε χρόνο να περνούν τις πασχαλινές τους διακοπές μακριά από την Αθήνα όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί φέτος.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συνήθιζε να ταξιδεύει και να περνά τις γιορτινές αυτές ημέρες μακριά από την Αθήνα με αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, στο παρελθόν έχει κάνει ένα ταξίδι που θα της μείνει αξέχαστο και αυτό το Πάσχα σίγουρα θα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της, αν όχι το αγαπημένο της.

Το Πάσχα του 2018 μάλιστα, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και σίγουρα είναι ένα από τα ομορφότερα της ζωής της, αν όχι το πιο όμορφο. Τότε, είχε περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο Ντουμπάι μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα.

Αμέσως μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η Φαίη, είχε μιλήσει στο Πρωινό για την εμπειρία της και είχε δείξει μάλιστα και φωτογραφίες.
«Σαν την Ελλάδα δεν έχει, για εμένα. Απλώς εκεί σου δίνει τη δυνατότητα για τα παιδιά να κάνεις πράγματα τελείως διαφορετικά. Επειδή εμένα οι συγγενείς μου ζουν χρόνια εκεί, πήγαμε σε συγκεκριμένα πράγματα που ξετρελάθηκαν τα παιδιά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε το ταξίδι της Φαίης Σκορδά στο Ντουμπάι μέσα από φωτογραφίες που θα δείτε στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε τι είχε πει η παρουσιάστρια στο Πρωινό στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved